Перейти до

Nick_

Маглы
  • Всього повідомлень

    61
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу Nick_ вигравав 9 травня 2013

Публикации Nick_ были самыми популярными!

Репутація

5 Обычный

О Nick_

  • Звание
    Первая Кровь

Посетители профиля

2 732 просмотра профиля
  1. Nick_

    Mikrotik VS Youtube

    Також замітили на нашій мережі схожу з описаною автором топіка проблему. У нас рішалось зміною ДНС на роутері TP-Link (наприклад на 8.8.8.8 або інший, але це не вихід). В даний момент проблема як сама появилась так і сама зникла. Цікаво що це було?
  2. Nick_

    4G прийшов

    Ткніть пальцем де тут безліміт? При хорошому розкладі мені як середньостатистичному юзеру тих 20 гіг і на вечір не хватить. Про які переноси на наступний місяць?Тут не факт, що на наступний день хватить... Я мовчу про активність юзання інтернет ресурсів моєї сімї з пяти чоловік.
  3. Nick_

    Мобильный МТС по SIP

    Якою статтею і нормою закону?
  4. Вас это не напрягает? Значит кто-то за Вас расписался... Напрягає! Взагалі то таке поняття як розписався немає. Річ в тім що продавець баче по треку, що посилка попала в країну призначення і знаходиться в місцевій службі доставки. А цього достатньо щоб він (продавець) в диспуті аргументував тим щоб ви як покупець розбирались по втраті посилки з місцевою службою доставки і вона вам компенсовувала затримку, втрату інше, а його місія виконана. А Новій пошті як бачимо пофігу і на ваші скарги по телефону їй по барабану (хіба письмово діятимете). Але кому той гемор потрібен, а?
  5. Між іншим це проблема. Нова пошта має наглість міняти трек номер. А саме ліпити поверх оригінальної наклейки з даними отримувача свою внутрішню (свого часу таким чином моя посилка попала не по адресу, про що я писав вище). Продавець з Алі баче що посилку как би покупець отримав. І потім хрен що докажеш і відслідкуєш бо сліди губляться на складі в Київі. Здається мені що там у них просто бардак і вони не сподівались такого напливу міжнародної кореспонденції. І загнулись... Є варіант натискати в диспуті по критерію - посилка доставлена не по адресу. Але тут знову ж таки як доказати?
  6. 2 Melanxolik Підтверджую! Є таке. Самому прийшлось відчути якість роботи сервісу служби доставки Нова Пошта International. Останній прецидент який я мав - це доставка посилки з Китаю яка застрягла на їхньому складі на початку грудня. Вона там так би і лежала (два тижні) і скоріш усього би пропала якби не мій "шум" (неодноразові дзвінки на гарячу лінію і скарги на сайті). Нікому до того не було діла, ніхто не вибачився за принесені незручності. Дієвим став третій дзвінок на гарячу лінію (не рахуючи однієї скарги на сайті) де я наголосив що якщо не буде рекції з їх сторони і посилка н
  7. Nick_

    Mini usb - rg45

    Планшет повинен підтримувати OTG https://uk.wikipedia.org/wiki/USB_On-The-Go Якщо такий функціонал присутній то без проблем все працюватиме.
  8. Nick_

    WiFi в большом доме

    Ви достали з своїми БЖ та пожарами. Можна по темі?
  9. Nick_

    Гроза-2015

    На Західній Україні зливи, грози, швкали по два-три рази на тиждень. Сприймаємо уже як буденність. Переглядаючи http://lightning.in.ua/так у вас це природнє явище як грози впрям рідкість. Жара? У нас +34-35 і на юга можна не їздити...
  10. Та же картина. Есть потери пакетов как на скрине в первом посту.
  11. sanyadnepr Спокойствие, только спокойствие. Не ожидал такой поддержки. Спасибо. Я ж говорю что проблема фантомная и сейчас всё спокойно. Будет возможность проверить отпишу по порядку...
  12. То же самое. как и на 15000 байт. Между пользователями на Длинке пинг стабильный 15000 байт
×
×
  • Створити нове...