Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубліковано:

Славік, за товар я гроші оплатив 2-є взагалі відморозились, а 3-ій на місяць пропав, а коли появився вислав тільки частину, і знов на мороз або завтраками годує... Не рекомендую!!!

Опубліковано:

Насправді нічого смішного немає. Ближчим часом цими людьми займуться правоохоронні органи. За товар було оплачено, а товару немає. Продавці шифруються. Це банально шахрайство.

Опубліковано:

По номерах мобильных можно выяснить их место обитания + - 20м. Потом поехать навалять не по детски :(

Маленькая деталь...нужно иметь знакомого в СБУ и не рядового...

Опубліковано:

так так цей Кирилчик...карта його родички мами чи жінки чи сестри не знаю, вот читайте - http://www.kharkovfo...d.php?t=1631637

хто не вірить передзвоніть на його номер мої всі 3 номера вже в чорному списку, на домашньому номері вже кажуть що такий не живе, до зараз на аукро продає

Опубліковано:

Насправді нічого смішного немає. Ближчим часом цими людьми займуться правоохоронні органи. За товар було оплачено, а товару немає. Продавці шифруються. Це банально шахрайство.

а не кто и не смеется, вы бы тему писали в "черный список", и не по прошествии 3х месяцев, а через 2-3 недели,

та хай люди читають, і там ще напишемо

есть определенные порядки общения на форуме

Опубліковано:

продает свичи edge-core 3528 на аукро

не покупайте, возможно кидалово

Правда! Не ведіться на халяву, я вже попався...

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
  • Створити нове...