Перейти до

route

Сitizens
  • Всього повідомлень

    380
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    6

Все, що було написано route

  1. Та ні, дякую, це шлях в нікуди 😉
  2. Та ні. Він просто дотує з мобільного звʼязку фіксований, от і все. Одним словом - демпінг 😉
  3. Подивимось. Є відчуття, що президент в темі цих подій і судячи з останніх звернень до країни йому це мʼяко кажучи не дуже подобається. Мобільний + фіксований звʼязок за 150-200 грн - це, типу, норм? 😄
  4. Якраз час це питання зачепити. Правильний приклад був з нещасним провайдером К який роздає безкоштовно фіксований звʼязок разом із мобілкою. Які там можуть бути податки з 0? 😄 Чим більше отримав провайдер/оператор, тим більше надійшло до державного бюджету.
  5. Не все ж відразу. Потроху і новина набирає обертів, декілька неділь і підписи буде зібрано. Які ще 10%? Тут деякі ледь з 5-ти відсотків виживають. Загальна система для малого підприємця - це відразу робота в мінус. Треба навести лад з вартістю послуги і потім вже розмовляти про підвищення якихось податків.
  6. Подивимось. Тут головне зараз достукатись до тих хто зверху, щоб отримати пояснення таких абсурдних рішень зі сторони ДФС.
  7. Цікавився у знайомого колеги, так він планує йти до останнього. Якщо переведуть примусово, то буде подавати до суду.
  8. Це треш, згоден. Таких одиниці. Але дрібні також поступово перетягують все на PON. Скоріше за все, треба подумати як зробити так, щоб зручно було працювати усім гравцям.
  9. Ось вам реальний приклад із життя. Знаю невеличкі мережі, які зарезервували всю свою мережу на 100 відсотків, та коли вимикають світло на 6-8 годин а потім дають на 2 години вони без проблем працюють та намагаються надавати якісно послугу. В той же час, середні та великі оператори просто не вивозять. Я думаю, ви здогадаєтесь чому.. Та дрібним мережам абсолютно чхати що там робить крупний гравець. Головне, щоб була прозора робота з обох боків і великі гравці не займалися кінчиним демпінгом, що в подальшому призводить до значного зниження якості їх же послуг.
  10. Ну та давайте не будемо... Я знаю багато прикладів того, як у селі якісь пупкін ФОП арендує канал у Омегі, та блок адрес(своїх немає). Купує в барахолці\ОЛХ кабло та обладнання та вважає що все робе як треба... тут навіть на цьомц форумі таких богатенько... А крупняки в свою чергу користаються можливістью скоротити видатки, або як прийнято казати - оптимизувати опадаткування.... Якщо він сплачує податки та легально працює, чому він не має права щось придбати на ОЛХ? 🤔 Середнім та великим гравцям час звернути увагу на ціну на послугу. З ціною в 5 баксів на місяць ви сплатит
  11. Ось вам і приклад. Гетьманцев каже, що проблема як раз в середніх та крупних гравцях які на один ТОВ роблять додатково 80+ ФОП та користуються цим.
  12. route

    HG8310M ріже швидкість upload по кабелю

    ONU одного того же производителя?
  13. route

    Ukr.net DNS відпали

    Уже восстановили работу домена.
  14. Я имел ввиду полномасштабное вторжение, когда уже брошены абсолютно все силы и средства для захвата территории. Вы можете фантазировать на эту тему сколько угодно, но уже всем в этом вопросе все и так понятно 🙄
  15. Странный вопрос конечно, практически, после 2-х лет войны со 140-ка миллионной страной 🤦‍♂️
  16. Вы еще читаете эти петушиные паблики? Уже ни для кого не секрет что их поломали, очень жестко.
  17. route

    Интернет в Канаде

    Смотря какая работа 🤷‍♂️ За час, думаю можно заработать, а то и меньше
  18. route

    Київ, Соломянський район, PON

    Это какие он проблемы создает? 😁 😂🤣🤦🏻‍♂️
  19. В биллинге идет привязка абонента к конкретному порту коммутатора. Используйте QinQ
  20. route

    Ccr 2116

    Тогда будем тестировать на 7й ветке. Трафика там совсем мало, мегабит 200-300
  21. route

    Ccr 2116

    Раз уже зашел разговор про микротик, подскажите пожалуйста как обстоят дела у микротика с функцией ip unnumbered? Задача снять жрущий электричество catalyst и заменить его чем-то очень экономичным ) Из функционала нужен только роутинг+ip unnumbered
  22. route

    Генератор совет

    Какой в итоге взяли генератор для решения вашей задачи?
  23. Чем ниже у вас тариф тем больше об вас будут вытирать ноги. Забудьте про слово «бесплатно»
  24. Я про "в разы" не говорил. Но если например процессор подорожал на 15-20 процентов, это я считаю не мало. Года полтора назад, собирал себе для дома компьютер на базе AMD Ryzen 9 3900X. Покупался он в районе 12600. Сейчас он стоит около 14300-15. Сколько воды утекло с этого времени... Я уже молчу про вышеупомянутые видеокарты Брал тогда GIGABYTE Radeon RX 5700 XT 8G AORUS. Стоила она тогда около 15500. Сейчас цена - 40К :))))
×
×
  • Створити нове...