Перейти до

Losth

Сitizens
  • Всього повідомлень

    282
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу Losth вигравав 12 жовтня 2010

Публикации Losth были самыми популярными!

Репутація

-2 Плохой

О Losth

  • Звание
    Точу Зубы

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Ivano-Frankivsk
  1. Losth

    loopback detection des-3028

    остання
  2. дзвонив якось в мтс, як мінімум потрібно офзапит від міліції.
  3. я думаю, тобі не повезло. тп-лінк точно залив туди "unresettable" прошивку. щоб умніки за 1 грн. їх не спихали.
  4. 1) При пропусканні через сабж тагованих мультикасту і STB portal vlan, включається LBD на обидва влани. Ревізії А і В, прошивки заливались останні. 2) Якщо прокидати мультикаст і STB влан нетагованими (так LBD не спрацьовує), юзерський тагований влан не розуміє (в настройках включений через 802.1q) Ніхто не мав проблем? Дякую
  5. Losth

    Терминология

    викінчування, викінчення, кінцювання
  6. то не ГОСТ, а ТУ. Вони в кожної контори можуть бути свої.
  7. залий прошивку з останніх. 1.52.010 робоча.
  8. прозвучало достатньо інформації. якщо ви купили крадений свіч (виглядає, що ви його не самі вкрали) - я вам співчуваю. Спробуйте знайти продавця і повернути товар. Або стукайте в Длінк (є ризик, що по серійнику визначать власника і по закону відберуть його у вас, нехай ви і добросовісний набувач, бо купили його). свіч налаштований на авторизацію на віддаленому сервері. вам могли дати крадений радіус-пароль, а дефолтний (офлайновий) - не знали, або його взагалі нема.
  9. ручна нарізка per port через QoS? Рішення не на перспективу.
  10. Losth

    DGS-3100 Прошу помощи )

    shift+3 ніяк не канає? Ні одна ще не злетіла, якщо заливав в другий імедж (сумний досвід 3-4 з загального об'єму в 50 залізяк виключно 3528). Як назло це ставалося, коли забував і писав поверх.
  11. Losth

    DGS-3100 Прошу помощи )

    помойму в старої прошивки несумісність на апаратному рівні. shift+6 reset factory (не всюди фуричить). але shift+3 повинне (упорство и труд все перетрут) гарантія тю-тю? вроді небагато, 100-200 грн.
  12. Losth

    DGS-3100 Прошу помощи )

    в чому це проявляється? Dual FW бутається, якщо при заливці вказано image_id 2. Зайди через консоль (можливо навіть shift+3), зітри глючну, залий через z-modem старшу і меншу. Може NAND битий, в сервіс його.
  13. Losth

    SSD и HDD

    перелистав купу оглядів - в доступних екземплярах проблеми зі стабільністю. Особливо контролер SandForce. Про лінукс не чув, але у віндах BSOD регулярно. Є сенс переплатити і взяти Intel або повірити в багатообіцяючий Samsung.
×
×
  • Створити нове...