Перейти до

MastDaj

Маглы
  • Всього повідомлень

    78
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

2 Обычный

О MastDaj

  • Звание
    Первая Кровь

Информация

  • Пол
    Мужчина
  1. MastDaj

    Продам D-Link DES-1210-28

    Можете в личку написать ?
  2. Доброго Дня . Даний лист прийшов аналогічно, але в мережі відсутні будть-які засоби (Сервери, антені... і т.д.). Дайте шапку, як відписати по даному листу, що нічого в мережі не транслюємо.
  3. Tp-Link Який Ви використовуєте, це смарт комутатор, що в принципі уже все сказало. Для таких задач смарт не підійде.
  4. MastDaj

    Посоветуйте сервер

    MX5 базова ціна від 13 к зелених. + сервер на білінг. Ціна трошки кусається . Сервер І7 з картами 1к. зелених , а справиться не гірше Джуніпера.
  5. MastDaj

    Посоветуйте сервер

    На 5 к абонів як мінімум 1 І7 на БГП і одразу карточку 2 інтерфейса по 10 Г . 1 шт. Л3 в ядро 1 шт. Гафна з рейдом за 200-400 баків на базу Сервера авторизації по необхідності 1 шт свіч можна Л2 для агрегації. 1 сервак для білінгу. ип тв однозначно шлюз окремий. Інакше лагів в перегляді неоминути.
  6. MastDaj

    Опори для підвісу кабеля

    Якщо не секрет то яке село ?
  7. Мать 2007 р.в. ДДР2 і велика енерго споживання не підніметься дати за цей хлам 8500 грн.
  8. MastDaj

    Нужна консультация

    Вказане вище обладнання живеться швидше за все по РОЕ. Тому при такому живленні норми не порушуються, оскільки живлення слаботочне, і не перевищує безпечну напругу. Якщо ж хтось собі потянув напругу 220 В, це авжеш є порушенням.
  9. Спробуте зайти на комутатор , коли його штормить і банально подивіться загрузку проца (комутатора). Якщо керуючий велан не вирізаний у абонів може стояти троян який валить комутатор пакетами. Якщо не поможе, ковиряйте в сторону проблеми і витикайте абонентів до пропадання проблеми. Булоб не погано з собою якийсь бук потянути з нормальною батареєю, щоб облекшити собі пошук.
  10. MastDaj

    D-link DGS 1100-24

    Підскажіть комутатор часом не перемерзає ?
  11. Дивно але сайт Львівобленерго лежить. Цікаво вони добавилися, що провайдери заблокували, чи хакерам несподобалося відімкнення енергії ?
  12. MastDaj

    billing nodeny

    Уточніть будьласка ТЗ. Білінг якщо куплений, то який саме (версія) Метод авторизації !!!!! Думаю протягом 6-8 годин усе можна зібрати і налаштувати.
  13. Дзвінок в тех підтримку : ало, підкрутіть мені інтернету на пів шишички....
  14. У всіх була схожа ситуація, і кожен її вирішив свої методом. Хтось домовився з влаником, хтось тупо доштукував кабель, хтось воював, але кожен індивідуально це вирішував. Тому давати поради безглуздо. Спробуйте стелефонуватися з власником і домовитися полюбовно, якщо ж людине не адекватна перенесіть і забийте цвяха в дану проблему.
×
×
  • Створити нове...