Перейти до

Vavooon

Маглы
  • Всього повідомлень

    23
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Vavooon

  • Звание
    Пролетал Мимо
  • День народження 15.10.89

Контакты

  • ICQ
    307754534
  • Skype
    vav000n

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Львів

Посетители профиля

695 просмотров профиля
  1. Vavooon

    Nuance

    Проект тепер Open Source. https://github.com/Vavooon/Nuance Можна якось перенести тему в Free Billing?
  2. Vavooon

    Nuance

    Я її робив. Але таблиця користувачів має зв’язки майже з усіма іншими, тому економія незначна. Якщо ви не проти — давайте обговорювати технічні деталі такого плану в приваті. Я не виключаю переведення його в Open Source у майбутньому.
  3. Vavooon

    Nuance

    І велика кількість AJAX-запитів настільки навантажує сервер, що зменшується швидкість завантаження статичного контенту? Мені самому зараз не подобається їх кількість, хочу втиснути все в один Я більше JS-програміст.
  4. Vavooon

    Nuance

    Попрошу їх відписатись. Сервер в США, тому так. Якщо буде потреба — можна взяти і по ближче. Дякую, не заглядав у консоль. Ця проблема вже виправлена.
  5. Vavooon

    Nuance

    Так
  6. Vavooon

    Nuance

    Всім привіт. Біллінг таки продовжує розвиватись За ті декілька місяців додав усіляку статистику: по оплатах по тарифах по населених пунктах по користувачах Додав підтримку повідомлень користувачам. Ви можете відправити повідомлення як одному користувачу, так і багатьом. Також користувачі можуть відповідати на повідомлення та писати їх першими з кабінету користувача. При надсиланні повідомлення користувач автоматично перенаправляється у особистий кабінет на сторінку нового повідомлення. Вніс багато правок у сам інтерфейс. Тепер біллінг працює доволі швидко з великими таблицями на
  7. Vavooon

    Биллинг+Mikrotik + DHCP

    Nuance
  8. Vavooon

    Nuance

    Доброго дня. Цими днями трохи міняв структуру сайту, тепер демо переїхало на http://acp.nuance-bs.com/demo/ та http://ucp.nuance-bs.com/demo/ . Зразу ж розповім про головні нововведення: Права доступу (можна давати доступ як на цілі таблиці, так і на окремі операції (додавання, редагування, читання та видалення), або на читання/редагування окремих рядків. Підтримка тарифів день/ніч Підтримка Burst Показ онлайну користувачів та онлайну/інформації (версія ОС, навантаження ЦП, вільна оперативка) маршрутизаторів Підтримка РРР Значно збільшений функціонал користувацької частини. Додана головн
  9. Vavooon

    Nuance

    Дякую за поради, теж схилявся до SSH, як до заміни API. SNMP взагалі чомусь з голови вилетіло FreeRADIUS теж потім хочу використовувати.
  10. Vavooon

    Nuance

    Ну мені відомо, що проблеми були і на 6-ій, в RC. Роутер зависав після з’єднання біллінгу з ним. Тепер буду знати, що це не самий надійний варіант, дякую. А чим користуєтесь натомість?
  11. Vavooon

    Nuance

    Дякую за детальний огляд Виправив посилання, зараз ще заміню скріншоти та перевірю на помилки. Працює по API. Чим це погано? Скоро буду пробувати працювати з 6-ою. Над ціною я вже думаю, скоро буду зменшувати Ще раз дякую за розгорнуту відповідь.
  12. Vavooon

    Nuance

    Щиро радію за когось із вас по тій причині, що ви таки навчились вставляти скріпт з переадресацією на сайт інших продуктів Надіюсь, ви не думаєте серйозно, що це вразливість? Не приховую, що в Nuance адміністратор має безліч способів вистрілити собі в ногу — і в якесь із полів вставити script (що люб’язно було продемонстровано), видалити того ж адміністратора і т.д.
  13. Vavooon

    Nuance

    Лишилось дві заявки. Називати це бета-тестуванням не зовсім правильно, оскільки продукт вже його пройшов
  14. Vavooon

    Nuance

    Та я от надумав Увага, акція Першим чотирьом форумчанам, які пришлють заявки — безплатне користування (взагалі-то воно безплатне й надалі, платна лише підписка на оновлення) на пів року у подарунок. P. S. Хотілось би залишити цю інформацію на видному місці, проте шапку вже, на жаль, не відредагувати. Як порадите: лишити оголошення тут, чи створити нову тему?
  15. Vavooon

    Nuance

    Вот этот биллинг, http://www.celteh.com/ работает с микротиком. Разница в цене с вашим смешная ) Попробуйте для начала его просто дарить что ли) Так, я його бачив. Там дуже багато функцій. А який саме потрібний вам функціонал, що є в даному продукті, відсутній у Nuance? що добавили в букварик щоб він став словником Даля ? Якби букварики не були потрібні — всі б писали словники Даля Більше того: вони навіть не конкурують. Веду до того, що стараюсь зробити продукт, який би підходив невеликим провайдерам. Моїм клієнтам бракує лише декількох функцій, які вже в розробці.
×
×
  • Створити нове...