Перейти до

Happy Roger

Маглы
  • Всього повідомлень

    19
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О Happy Roger

  • Звание
    Пролетал Мимо

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

579 просмотров профиля
  1. Продам зварювальний апарат Fujikura FSM-15S на запчастини. Ціна 6000 грн. Не правильно зводить волокна. Відсутні прижими волокон. В комплекті зварювальний апарат, АКБ, БЖ, адаптер для роботи від мережі 220 В. Можливий торг, в межах розумного. Вислухаю ваші пропозиції.
  2. Уточнюю в людей які займаються ремонтом даного зварювальника. Як тільки дадуть відповідь, повідомлю.
  3. Привіт всім форумчанам! Потрібна прошивка на Fujikura FSM-15s. В Мелітополі не можуть знайти. Може в когось є робочий FSM-15s або на донора, поділіться прошивою. Заздалегіть вдячний.
  4. Продам Mikrotik RouterBOARD 750 - 500 грн. Продам Allied Telesyn AT-8024GB - 600 грн.
  5. Happy Roger

    Авторазморозка

    Привіт всім! Забажав Я такого почитав документацію по Stargazer'у. Додав в /etc/stargazer/stargazer.conf параметр FeeChargeType = 1 Рестартанув stargazer Підкажить чи в тому напрямку рухаюсь? Дякую.
  6. Дякую, допомогло і мені! NAS mikrotik ubilling в локальній мережі з абонами В мене сцилко таке: http://10.10.0.1/graphs/queue
  7. Happy Roger

    Перенос базы абонентов

    Всім привіт! Роблю Миграция абонбазы 2, все згідно док-ції. Абоненти в билинг додались. Стартую stargezer і нема, нестартує. Читаю /var/log/stargazer.log, пише Cannot read conf for user 000051. User '000051' password is blank. USERS: Error: Cannot read users! Підкжить де копнути? Все розібрався. Дякую за увагу. У всіх мігрованих абонів не були вписані паролі. Без паролів нікуди... Однажды Сисадмин пожаловался Учителю: – Мы выдали всем нашим пользователям индивидуальные пароли, а они не желают хранить их в тайне. Записывают на листочках и приклеивают к мониторам. Что нам
  8. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    А якщо так... CUD_ENABLED=1 CUD_PULLDAYS=30 CUD_PERCENT=0 CUD_PERCENTLIMIT=10 CUD_PAYID=1 CUD_CFID="1" і в профілі "постачальника" вказати 10%. Тре спробувати.
  9. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    Доброго дня! Питання по скидках. Чи буде працювати жорстка скидка не включаючи модуль накопичувальних скидок (не робити всім скидок, а тільки постачальникам смачної, запашної кави/пива)? І чи є можливість скидок не в %, а наприклад жорстко 10 грн? Дякую з відповідь.
  10. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    Я оно і є, яке не є але є. mysqlcheck -p -r mysql все ОК mysqlcheck -p -r stg все ОК, крім таблиць: stg.vols_docs stg.vols_lines stg.vols_marks stg.vols_marks_types stg.vols_docs stg.vols_lines stg.vols_marks stg.vols_marks_types stg.signup_prices_tariffs stg.signup_prices_users пише The storage engine for the table doesn't support repair Думаю помилки пише в зв'язку відключеними модулями VOLS_ENABLED=0, SIGNUP_PAYMENTS=0
  11. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    Є мотоди полікувати? Чи все таки...
  12. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    Пнятнєнько. Дякую.
  13. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    ;mysqldump system command path MYSQLDUMP_PATH="/usr/local/bin/mysqldump" ;mysql system command path MYSQL_PATH="/usr/local/bin/mysql" Як перші рази бекапив все гуд, потім пробував автобекапалку теж гуд, а тут міграцією занявся і все...... Бекап з 0-вим розміром, stargazer не пускається, свариться на абона, одним словом халепа.
  14. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    FreeBSD freebsdsrv 9.3-RELEASE FreeBSD 9.3-RELEASE #0 r268512: Fri Jul 11 03:13:02 UTC 2014 root@snap.freebsd.org:/usr/obj/usr/src/sys/GENERIC i386
  15. Happy Roger

    Релизы Ubilling 2015

    Доброго вечора! Знов натупив тіко не можу зрозуміти де. Окрему тему не хотів створювати бо рішення полюбе під носом, тільки не бачу. При створені бекапа таблиць, в пукті "Бекап БД", створюється файл з 0-вим розміром. Тестовий абон внесений, база повина мати розмір. Перевіряв billing.ini, mysql.ini, alter.ini. Підкажіть де копнути? Вже ононвився.)
×
×
  • Створити нове...