Перейти до

Izo

Маглы
  • Всього повідомлень

    5
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О Izo

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

546 просмотров профиля
  1. Не зовсім розумію, чому так дорого? Тут ідентичний стриппер коштує 500грн: https://local.com.ua/forum/topic/79648-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D0%BC-%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%82%D1%82%D0%B5%D1%80slitter/page-2
  2. В процесі легалізації виникло таке запитання. Вирішили викупити в оператора мережі (на руках є ФОП-провайдер з усіма до-ками). Є два варіанти продовження роботи - ФОП і ТОВ. Одне з них таке. Чи законна діяльність в наступній ситуації: існуючий ФОП-провайдер надає послуги, орендуючи мережі в ТОВа, який є власником мереж, так як придбав їх у оператора. Цікавить, чи може такий ТОВ просто здавати в оренду свої мережі, без ліцензій (телеком, будівництво і т.д.)? Тобто, даний ТОВ - просто власник основних засобів (мереж).
  3. Доброго дня. Шукаю для віддаленої роботи сис.адміна. Мережа невелика (1 500 "хом'яків"), побудована виключно PON_ом. Вимоги: - стек протоколів TCP/IP - комутація, агрегація, маршрутизація, резервне копіювання, FreeBSD, Linux, NAT, QoS - моніторинг роботи мережевого обладнання (Nagios, Zabbix, Cacti) - налаштування мережевого обладнання (BDCOM, Mikrotik) - навички адміністрування біллінгової системи Abills - досвід роботи з PON вітаєцця Пропозиції, запитання, резюме, бажану ЗП - в ПП, будь ласка!
  4. Я так розумію, що Ви працюєте виключно з антенами? Тобто кабельних мереж, а конкретно, ВОЛЗ на опорах РЕМу, у Вас у власності немає, так?
  5. ОК, тут зрозуміло. Тоді перефразую запитання: чи можу я, як ФОП-провайдер, придбати мережі і, не реєструючись оператором, продовжити надавати послуги (перейшовши, наприклад, на 3-ю групу, бо наразі я на 2-й; чи додавши якийсь інший КВЕД)? Чи Ви особисто стикались з такими випадками? Чи, можливо, можете поділитись лінком, де тут на форумі була схожа ситуація? Тому що мова не про те, як легалізуватись (в мене і так все з паперами гут: договір з оператором, ФОП-провайдер, потрібні КВЕДи і т.д.), а про те, як правильно, з юридичної і точки зору НКРЗІ, оформити всі папери, щоб продовжити п
  6. Воскресю тему Вже не перший день вивчаю тутешній розділ "Легализация". Але ситуації, схожої з моєю, так і не знайшов... Коротко про що мова. Я - ФОП-провайдер. Діяльність (приватний сектор, працюємо виключно PON_ом) веду вже близько 3-х років. Є договір з оператором (у якого є всі потрібні ліцензії) щодо оренди і експлуатації мереж (побудованих мною ж, але по до-ках - побудованих оператором). Врешті вирішив стати повноправним власником і "викупити" мережі. Звідси і запитання. Точніше, декілька запитань: - чи можу я як ФОП-провайдер "викупити" мережі у оператора і мати їх у користуван
  7. Izo

    Продам "двойки" від UBIQUITI

    Подниму тему и опущу цену. Остались: NanoStation2 - 4 шт (700грн/шт) NanoStation2Loco - 3 шт (600грн/шт)
  8. Izo

    Продам "двойки" від UBIQUITI

    Подниму тему и спущу цену. Остались: NanoStation2 - 4 шт (800грн/шт) NanoStation2Loco - 3 шт (700грн/шт)
  9. Продам антенны, "двойки". Все с оригинальным POE и рабочие. NanoStation2 - 4 шт (900грн/шт) NanoStation2Loco - 3 шт (800грн/шт) SXT 5HnD - 2 шт (700грн/шт)
  10. Продам NanoBridge M5/25 dBi, б/у, в отличном состоянии. Количество - 5 штук. В комплекте родное POE. Отдам за 1 400грн/шт.
×
×
  • Створити нове...