Перейти до

PONovod

Маглы
  • Всього повідомлень

    4
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О PONovod

  • Звание
    Пролетал Мимо

Информация

  • Пол
    Мужчина
  1. PONovod

    Куплю 2 PoE 802.3af

    Пока предложили только свитч на 8 портов.. Хотелось бы решение проблемы с двумя устройствами попроще.
  2. Нужно 2 активных РоЕ адаптера с поддержкой 802.3af. Запитывать буду UniFi AP In-Wall, от пассивного не заводится. Предложения в приват. Благодарю.
  3. Bernik, хрестовини для боксів абсолютно зайве. Вони тільки захаращують опору. Якщо на рахунок заземлення траверс ще можна сперечатись, то хрестовину точно доведеться заземлити. andreyprof, стяжки чи нормальне кріплення боксу це діра в бюджеті? Бокс вартує 300 грн, всередині як мінімум один дільник за 200 грн. Є бокси різної складності, а також відповідальності. Якщо через бокс проходить 8 волокон від OLT а Ви вішаєте його на шматки ізоляції то, пробачте за грубість, дірка у вас не в бюджеті.. DerJaeger, герметичність не важлива? Опади ще пів біди, а от гнізда шершнів обслуговуванню
  4. Якщо мова про оптичны бокси, то ми використовуємо по 2 великі стяжки на один бокс. Не пам'ятаю довжину, але вистачає на опору з запасом. Стяжка не одноразова, використовуючи маленьку пласку викрутку акуратно відігнувши язичок можна використати її ще 2-3 рази. Дуже спрощують процес монтажу боксу, не пересихають і не лопають на морозі.
  5. Потрібен кілометр круглого діелектричного кабелю ОКТД Одескабель. Кабель повинен бути на катушці, або бухті, мотком не підходить. Оплата по безготівці від ТОВ без ПДВ, відправка потрібна одразу після оплати, тобто сьогодні (16.06.2016). Чекаю пропозиції у приват, бажано одразу номер телефону для оперативного зв'язку.
  6. Ну вот лежит у меня 50 боксов с такими рамками. Есть вариант извлекать делители из коробки и просто устанавливать как обычный делитель, но хотелось бы в коробке.
  7. В обычные 04-16 с рамкой на 16 адаптеров? Это как?
  8. Існують ось такі дільники Всередині звичайний дільник 1/8, єдина відмінність це вкорочені оптичні волокна. Хотілось би придбати кріплення для цих дільників у бокси 04-16. На депсі бачив цілі касети, але думаю вони досить дорогі.
  9. Потрібно 2 пари 20-ти кілометрових гігабітних одноволоконних SC модулів. та 3 комутатора, бажано б.в. Huawei S2326TP-EI-AC (нові по казковим цінам прошу не пропонувати). Оплата безготівкова, від ТОВ без ПДВ.
  10. Нужен ремонт медиаконвертора D-Link DMC-G01LC. Не работает ethernet порт. Фотки внутренностей в атаче.
  11. Вийшла з ладу голова до nanobridge m5. Потрібна заміна, можна перевірене безглючне б.в. Також є 2 голови, які після грози криво заводяться на 10 Мбіт - можливо порадите майстра. Дякую.
  12. Для BDCOM P3310-2AC нужно другой коннектор сделать и дополнительный отверстия в плате блока питания. Можно попытатся установить его с использованием отверстия для заземления, но получается не очень эстетично
  13. Проц Intel Xeon E3-1220V5 (BX80662E31220V5) Мать ASUS P10S-I ОЗУ Kingston 8 GB DDR4 2133 MHz (KVR21E15D8/8) Может кто предложит хорошую цену. Покупать будем по безналу, без НДС. Предлагайте в приват.
  14. Потрібна голова BDCOM на 4 GEPON порти. Потрібна нова голова з гарантією та можливістю оперативного отримання заміни на період ремонту. Оплата по безготівці, єдинщики без ПДВ. Пропозиції у приват. Дякую.
  15. Доброго дня. Плануємо побудувати невеликий населений пункт поном. Для цього нам потрібно: КАБЕЛЬ: Тільки ОКТД / Ecolight / AirD, круглий діелектрик Одеса. Южкабель, fifix та ін. не пропонувати. 4 волокна - 6 км. 8 волокон - 4 км. 12 волокон - 2 км. ДІЛЬНИКИ: PLC 1x8 з конектарами SC/UPC - 20 шт. БОКСИ: MDU216 / FOB-04-16 або копії. 50 шт. Буду вдячний за пропозиції цін у приват. Хотілось би протягом цього тижня усе купити.
×
×
  • Створити нове...