Перейти до

Nick_

Маглы
  • Всього повідомлень

    61
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Все, що було написано Nick_

  1. Nick_

    Mikrotik VS Youtube

    Також замітили на нашій мережі схожу з описаною автором топіка проблему. У нас рішалось зміною ДНС на роутері TP-Link (наприклад на 8.8.8.8 або інший, але це не вихід). В даний момент проблема як сама появилась так і сама зникла. Цікаво що це було?
  2. Nick_

    4G прийшов

    Ткніть пальцем де тут безліміт? При хорошому розкладі мені як середньостатистичному юзеру тих 20 гіг і на вечір не хватить. Про які переноси на наступний місяць?Тут не факт, що на наступний день хватить... Я мовчу про активність юзання інтернет ресурсів моєї сімї з пяти чоловік.
  3. Nick_

    Мобильный МТС по SIP

    Якою статтею і нормою закону?
  4. Вас это не напрягает? Значит кто-то за Вас расписался... Напрягає! Взагалі то таке поняття як розписався немає. Річ в тім що продавець баче по треку, що посилка попала в країну призначення і знаходиться в місцевій службі доставки. А цього достатньо щоб він (продавець) в диспуті аргументував тим щоб ви як покупець розбирались по втраті посилки з місцевою службою доставки і вона вам компенсовувала затримку, втрату інше, а його місія виконана. А Новій пошті як бачимо пофігу і на ваші скарги по телефону їй по барабану (хіба письмово діятимете). Але кому той гемор потрібен, а?
  5. Між іншим це проблема. Нова пошта має наглість міняти трек номер. А саме ліпити поверх оригінальної наклейки з даними отримувача свою внутрішню (свого часу таким чином моя посилка попала не по адресу, про що я писав вище). Продавець з Алі баче що посилку как би покупець отримав. І потім хрен що докажеш і відслідкуєш бо сліди губляться на складі в Київі. Здається мені що там у них просто бардак і вони не сподівались такого напливу міжнародної кореспонденції. І загнулись... Є варіант натискати в диспуті по критерію - посилка доставлена не по адресу. Але тут знову ж таки як доказати?
  6. 2 Melanxolik Підтверджую! Є таке. Самому прийшлось відчути якість роботи сервісу служби доставки Нова Пошта International. Останній прецидент який я мав - це доставка посилки з Китаю яка застрягла на їхньому складі на початку грудня. Вона там так би і лежала (два тижні) і скоріш усього би пропала якби не мій "шум" (неодноразові дзвінки на гарячу лінію і скарги на сайті). Нікому до того не було діла, ніхто не вибачився за принесені незручності. Дієвим став третій дзвінок на гарячу лінію (не рахуючи однієї скарги на сайті) де я наголосив що якщо не буде рекції з їх сторони і посилка н
  7. Nick_

    Mini usb - rg45

    Планшет повинен підтримувати OTG https://uk.wikipedia.org/wiki/USB_On-The-Go Якщо такий функціонал присутній то без проблем все працюватиме.
  8. Nick_

    WiFi в большом доме

    Ви достали з своїми БЖ та пожарами. Можна по темі?
  9. Nick_

    Гроза-2015

    На Західній Україні зливи, грози, швкали по два-три рази на тиждень. Сприймаємо уже як буденність. Переглядаючи http://lightning.in.ua/так у вас це природнє явище як грози впрям рідкість. Жара? У нас +34-35 і на юга можна не їздити...
  10. Та же картина. Есть потери пакетов как на скрине в первом посту.
  11. sanyadnepr Спокойствие, только спокойствие. Не ожидал такой поддержки. Спасибо. Я ж говорю что проблема фантомная и сейчас всё спокойно. Будет возможность проверить отпишу по порядку...
  12. То же самое. как и на 15000 байт. Между пользователями на Длинке пинг стабильный 15000 байт
  13. Уже работаем над этим. Решил запостить здесь. А то пинг странный такой. Разные были по роботе. А тут... Скорей у пользователей.
  14. У всех? До Дела пинг ок. До Длинков пинг ок. К юзераМ такая лажа. Хы внимательный. Это не важно... Как понять?
  15. Здраствуйте. С недавнего времени возникла проблема в сети. Кто нибуть из вас видел такой пинг. )) Такое не всегда, периодически. Как видете кардиограма ровная без аретмии. На втором скрине даже интереснее (пользователь отключён). Флуд или всё же что то другое? Сеть постороена на управляемом оборудовании D-Link, шторм контроль, луп детект и другое это всё настроено и включено. Авторизация в сети по ДХЦП и влан на дом. Проблема только з несколькими домами которые подключены в отдельный свич DELL в ядре сети. На другие ветки проблема не розпространяется.
  16. У нас також є мікрорайони та населені пункти де електрику взагалі ні разу не відключали з часів коли почались віялові відключення по Україні. Жильці з тих районів дивом дивуються як так у вас перебої з електропостачанням? Відповідь проста! Тут або військова частина, або завод, або лікарня, або інший важливий об`єкт в парі на одній лінії чи трансформаторі.
  17. Цієї ночі знову на 6 годин з 00 год. - 06 год. - без електрики. Ну і сьогодні на день традиційно запустили віяло.
  18. Навряд чи це пов'язано з браком енергії, якраз в цей період енергії надлищок Не можу цього прокоментувати і щось стверджувати, але констатую факт - відключення було. Відповідь диспетчера була така - вказівка зі Львова і брак палива. Справді чи це так? Залишається тільки догадуватись. Не можуть вони на ніч зупиняти потужності ТЕС з метою економії палива. Дивно це...
  19. Зате у нас другу ніч поспіль 00 год. до 08 год. виключають електропостачання в місті з населенням ~30 тис. (окрім лікарней, водоканал, котельня). З понеділка і цілий тиждень віялові відключення по місту з 8 год. до 16 год. Так то... Львівська обл.
  20. Nick_

    Отпадает WI-Fi на Tp-link 740n

    Було таке і є таке! Сигнал є, статус підключено, а інтернету немає. Рішалось ребутом роутера. Прошивка сама остання. Проблема тільки в роутерах 741ND останніх поставок десь так з березня 2013 року. Були скарги від клієнтів. І як це не дивно рішалось переводом роботи роутера в стандарті Wi-Fi з авто (b/g/n) в стандарт (b/g). Після цих модифікацій скарги відпадали і роутер працював железобетонно. Ось так от...
  21. Nick_

    запись разговоров техподдержки

    Самий дешевий телефон на Андроїд + програма для запису телефонних розмов (в Google Play - валом). І все. В мене такий варіант налаштований на особистому телефоні. А то інколи дзвонять серед ночі не адекватні пяні клієнти. Ну тут якби не рішає варіант з дом. телефоном. Але як один з бредових варіантів може комусь підійде.
×
×
  • Створити нове...