Перейти до

Yurkovets2014

Маглы
  • Всього повідомлень

    26
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

2 Обычный

О Yurkovets2014

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

789 просмотров профиля
  1. Ви забули додати що вони дають 20 мегабіт за 150 грн в чорта в дупі
  2. Yurkovets2014

    PON-бокс для абонента

    Ви так в цьому всьому розбираєтесь, однозначно практикуєте такі бокси в себе в мережі, поділитеся фото свого монтажа?
  3. Ось, слова закріплені доказами, красиво)
  4. От мені цікаво, всі кажуть про якість, а приклади вашої якості? Фото ваших же робіт? Чому ніхто не скине) Для прикладу, як потрібно.
  5. А 3ж то в "ж" ))) тест сегодня, кевстар, на МТС аж по 0,35 мб/с. Даа, поперло, что сказать, а 4ж так вообще убьет проводной инет))))))))))
  6. ну эта штуковина зачищает волокно + паралельно служит мерной планкой для скалывателя при монтаже фастконнекторов. Як зверху написав логік, це не стріпер, це просто мірна паличка. В нас такі є.
  7. Yurkovets2014

    Хто як кріпить ПОН бокси?

    авторська робота, унікальна
  8. Привіт всім, стало цікаво, як хто кріпить бокси, дехто бачу на УТЗК дехто просто на проволоку, давайте поділимся, хто як робить)) Ми наприклад на УТЗК
  9. Ну смотря что и как варить. Если маленькие объемы, линки между домами точка-точка, то электродов и на дольше хватит. Если большими объемами варить пон и магистрали, то лучше менять вовремя, т. к. после 1000 обычно становится многовато сварок 0,2-0,5 дБ и более, хотя визуально все идеально, что не есть хорошо. А по поводу скалывателя, разве не видно какие волокна ложите? Сколювач сколює ідеально, але на старих електродах із 10 зварок 3 було помилки зварки, сьогодня замінив, варив бокси, десь біля 50 зварок, то ніразу не було помилки, сколювачу майже рік, тількі лезо прокручував, а на елект
  10. На нашій вже 2300 зварок, рідні електроди, часом глюкає, помилка зварки, але може це через сколювач.
  11. ну це зрозуміло, що якщо руки із ж то одна або зовсім ніодної. Електроди міняються через якусь кількість зварок, от мені цікаво, через яку, а а то вже бачу таке як нагар, чи як то назвати, з'явилося на електродах.
  12. Доброго дня, цікавить ресурс електродів на сварці DVP 740. Хто користується такою, можете підказати? І який взагалі ресурс її по зварках?
×
×
  • Створити нове...