Перейти до

vboychuk

Маглы
  • Всього повідомлень

    10
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О vboychuk

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. vboychuk

    Olt ZTE ZXA10 C610

    Всім привіт! Може хтось має досвід налаштування Olt ZTE ZXA10 C610? Або можливо, мануал по конфігурації? Дякую!
  2. vboychuk

    Help! Tenda f3

    Немає, пише підтримка, що тільки з 11 на 11
  3. vboychuk

    Help! Tenda f3

    Відкриття вже були, і з УТК все ясно, як то кажуть 'де сядеш там і злізеш'. На установки телеком видає інші тенди d301 тіпа dsl модем- wan роутер 2 в одному, з ним проблем немає. А ця тенда залишилася абоненту від іншого провайдера, от він і хоче її прикрутити до УТК, але напевно купить новий.)
  4. vboychuk

    Help! Tenda f3

    Так підрядчик
  5. vboychuk

    Help! Tenda f3

    Не оновлю, там прошивка 11 версії, її міняв на найновішу не допомогло Добре зробимо
  6. vboychuk

    Help! Tenda f3

    D301 n301 працюють без проблем, проблема саме в моделі f3, прошивку міняли, аналогічна ситуація, dchp клієнт внутрішній видає пристроям ip без проблем. Проблема, що ip по dchp не приходить на wan порт, а статика від провайдера не передбачена
  7. Добрий день! Можливо хтось допоможе. Є маршрутизатор tenda f3, провайдер УТК(gpon) настройки від провайдера приходять по dchp, проблема така ,що tenda постійно висить в статусі отримання ip від провайдера. З іншими провайдерами tenda працює без проблем. Прив'язки по маку немає, інші маршрутизатори на цій мережі працюють без проблем. Пробував цю tendу ставити в декількох абонентів в яких так само gpon від УТК, аналогічна ситуація ip не приходить. Хто що порадить в даній ситуації?, справа принципу)
  8. Робимо так само. Гільза тримається за рахунок волокна і пігтейла, думаю це добре, що вона має вільний хід, не пережимається. При нагоді сфотографую як робить мій напарник , це взагалі жесть
  9. Добрий день. Є така проблемка ( на фото видно). Пробували міняти настройки,без змін, счетчик зварок не рахує і скинути його в 0 неможливо. Порадьте , що можна зробити. Дякую.
×
×
  • Створити нове...