Перейти до

kettle

Маглы
  • Всього повідомлень

    22
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О kettle

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Знов хто в ліс хто по дрова. Вам треба визначитись діляться з нами технологіями чи ні, у вашому розумінні😄. З вашої логіки(з чим я погоджуюсь) постачання готової продукції в магазин не тотожне з тим що вони діляться з нами технологіями. Бо як ви вже зазначили навіщо тоді підписують в таких компаніях NDA. А коли ми значит говоримо про польську компанію то їй не дають розвиватися бо вона постачає продукцію у війська. Тут як анекдоті або хрестик зніміть або трусики надіньте. Ви напевно ще про Реверсінженірінг натякнули, це ж не від хорошого життя доводиться робити, а коли в тебе н
  2. "Капітан схоже ми тонемо, вода уже пішла вище ватерлінії🙄". Добре що ви не спромоглись навіть першу сторінку відкрити, перш ніж щось доводити. Але якщо і спромоглисьі там як ви кажете там є щось, що б міняло весь розклад, ви б напевно написали але ніт😉 До речі - не грав. Чув що така є, але мені більш цікава гра у реалі, прокачувати себе як перка у грі. Нажаль сейвів немає, тому тре думати довше та ретельніше, щоб дойти до боса А ви, які звикли до сейвів у грі - у житті маєте саме з цим табли, в житті немає змоги почати з будь якого моменту, де засейвився
  3. З пустого в порожнє, знов ж таки чого був це й абзац про корпорації і наше неможливе існування без інтернету в розрізі що ця компанія з Польщі взагалі то і до України вона ніяк зі своїми технологіями не відноситься, один Бог напевно знає. . Ну добре я вам підіграю і продовжу цю тему, більш простіше скаж, чому корпорації в розвинутих і цивілізованих державах та й в диктатура завжди будуть під ногою держорганів. Два слова - монополія на насилля. Як тільки монополія на насилля у держави зникне є, тоді як ви сказали і " погутарим".
  4. Шановний, протріть очі або окуляри надягніть. Я теж саме написав. Це ви тут розповідаєте що ця компанія допомогає ЗСУ. Я вам навів приклад, що постачання готового продукту не є тим самим що і поділитися якоюсь технологією. Для далеких навіть в душки поставив слово "маємо" технології.
  5. Самі тут же критикували своїх співрозмовників про лиття води в тексті, а самі тут налили по самі вуха. Значит коротка ваша відповідь: " - ну и что, что не связаны, а вы докажите что не продают в Украине свой товар. -А знаете что будет если света не станет? Вы все умрёте без технологий вот так вот. Поэтому лучше ходите платить налом в кассу. -Да и они ничего такого не делаю пилят софт себе и все" Ну по першому пункту, ви зайдіть в будь-який магазин і охрінієте від того скільки технологій ми "маємо". Тут технології і apple i Samsung і Dell пзд що коїться. Але чи
  6. Цікава у вас теорія змови щодо RADAR SYSTEMS SP. Z.O.O.. Є одна проблема, фірма зареєстрована і знаходиться в Польші. Те що там буде керівник або працівники українці ніяк не впливає на доступ до технологй України, бо вона тут ніяким боком і не має доступу до технологій цієї компанії, як практично так і юридично. https://polishdefenceindustry.gov.pl/ukr/про-нас/ Добре що у нас тут дискусія егеж, ви ж не будете заперечувати що це "дельное замечение".
  7. "Ваш суб'єктивний погляд" вам сильно "допоможе" в спілкуванні з дежавнимим органами та судом). Сподіваюсь це теж ваш сарказм. Бо, як ви вже скзали, не треба бути юристом щоб розуміти норми Конституції, в якій дуже чітко прописано, що незнання закону не звільняє вас від відповідальності і кожний закон ВРУ відповідає конституції України, до поки протилежне не встаовлено Конституційним судом. Хто і за яких умов може звертатися з такою скаргою або зверненням до Конституційного суду, ви знов таки самі зрозуміли із тексту Конституції.
  8. Такої ж думки як і ви dead. Тему перетворили в срач. Не знаю всю предісторію стосунків людей які приймали участь у цьому срачу, але яка взагалі різниця. Якщо ви тут такі великі спеціалісти, критики невьїбені, то запропонуйте яккесь рішення. Написати хейт, накинутись на когось з критикою це ваш профіль? Сподівюсь ви так само сильно допомогаєте армії, як тут тексти з підйобами одне одного строчите.
  9. з того часу багато що змінилось, ви ще згадайте як за царя гороха люди жили. Там до вас вже декілька раз написали, що АМКУ це орган ці спеціальним статусом його повноваження досить широкі. Ви даєте дуже шкідлуву пораду коли пишите що ще й рахунок треба виставляти. Почитайте те що я виділив зі статті 22-1 закона про АМКУ
  10. згоден, що як для ударного фпв дрона ідея з оптоволкном так собі. Проте дл зв'язківців це непоганий спосіб налагодити тимчасовий захищиний зв'язок з якоюсь позицією, куди дістатись важко і зв'язок потрібен зараз. Тому на мою думку ця ідея можливо в подальшому буде реалізована для інших цілей.
  11. Не буду повторюватись. Просто подивіться мою першу відповідь вам
  12. Ваш жарт з часом дуже застарів. Або ж придумайте щось нове і не повторюйте ваші відповіді, які ви використовуєте по за замовчуванням для запитань по убіллінгу, або ж візьміть пару уроків у справжніх стендаперів.
  13. Пичому тут умнішим за сбу. Питання в тому чи кожний провайдер повинен реєструватися?
  14. Згідно Розпорядження НЦУ від 31.01.23 №67/850 Постачальникам електронних комунікаційних мереж та/або послуг повинні здійснити реєстрацію в системі фільтрації фішингових доменів (MISP) та забезпечити подальше здійснення фільтрації фішингових доменів на рекурсивних DNS-серверах. В той же час із самому регламенту, який додано до данного розпорядженн, зозуміло, що такий обов'зок виникає не у всіх постачальників електронних комунікаційних мереж та/або послуг, а лише у тих які є Проайдерами DNS. Визначення провайде DNS вказано у регламенті " -це постачальник електронних комунікаційних мер
  15. И прошу заметить 20% от 9000 это 1800, то есть чек должен был прийти на 10800, а не как на 12000, они в край оборзели.
×
×
  • Створити нове...