Перейти до

Рекомендованные сообщения

Учора все працювало, а сьогодні вже ні. Інтернет на обох точках є, точка з сервером "трассировка" 180мс. З телефону по 4G на сервер заходжу, по вайфай з другої не пускає, також не пускає з ноутбука по 4G (через той же телефон!). Після обіду буду на першій точці з сервером бо з неї також не бачиться відеонагляд... є підозра що укртелеком заблокував порти, або якась атака... що можна ще перевірити віддалено? Адреси на точках білі статичні. Вибачаюсь якщо тема не в тому підрозділі. Через teamwiever  ПК бачаться на обох точках.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Ніфіга не зрозуміло. 

 

VPN між точками є? 

 

Чи відкриті порти можна подивитись якимсь сканером. Чи навіть телнетом. 

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Здається проблема на боці укртелекома, tracert проходе перші декілька адресів, а потім "превышен интервал ожидания для запроса". З сервера також не вдається потрапити на другу точку по RDP. Зате з телефону по 4G все працює. Укртелеком чи треба ще щось перевірити? Інтернет усюди є.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • 3 weeks later...

Виправив помилкове налаштування профілю "інтернет" на роутері... Коли вимикалось світло, роутер не отримував IP адресу від укртелекома (вона в нас біла статична) й це якось впливало на відеонагляд (не бачились в IVMS4200 відеореєстратори). Я додав у роутер додатковий профіль зі статичним WAN (IP, DNS,, шлюз ті самі що видавав укртелеком). відеонагляд та інтернет працювали нормально. А ось RDP та відеонагляд на одній з віддалених точок не бачились (на самій віддаленій точці все нормально). Видалив додатковий профіль у роутері, додав в IVMS 4200 реєстратори з внутрішніми IP - тепер усе працює.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...