Перейти до

Китайские онушки с роутером на два диапазона в одном корпусе

usernews

Рекомендованные сообщения

Добрый вечер всем. Кто использовал  такие онушки:

Xpon Onu F780L Dual Wi-fi
Xpon Onu F670L Dual Wi-fi

проверил на работе вторую

так быстро работает вай-фай отличный

в общем понравилась, а кто-то первую пробовал?

Цены на Али очень не плохие

немного греется, и стандартный переходник юсб 5В на 12В не тянет

нужен на 1.5А скорее всего, такой блок питания у нее.

Відредаговано usernews
  • 4 weeks later...

Вот тоже заинтересовала эта тема. Я даже новый топик создал, видимо зря. Но ни там ни тут обсуждений нет. Да, цены таких устройств и качество работы приемлемые и тогда не понятно, почему они у нас практически не применяются провайдерами?

23 часа назад, Baneff сказав:

Вот тоже заинтересовала эта тема. Я даже новый топик создал, видимо зря. Но ни там ни тут обсуждений нет. Да, цены таких устройств и качество работы приемлемые и тогда не понятно, почему они у нас практически не применяются провайдерами?

На чому базується Ваше твердження що "цены таких устройств и качество работы приемлемые" ? Скільки таких пристроїв у Вас працює? Який термін? З якими OLTами? 

Теж думав взяти собі схоже чудо - але стрьомно . Ставили epon V-SOL та cdata  декілька років назад - що то лайно що то , вайфай відпадав , злітали а cdata  через час почала грітись і відвалюватиьсь . Я думаю краще в Україні взяти  Picotel PU-X645 і в разі чогось комусь щось доказати та повернути.

2 часа назад, vaz02 сказав:

На чому базується Ваше твердження що "цены таких устройств и качество работы приемлемые" ? Скільки таких пристроїв у Вас працює? Який термін? З якими OLTами? 

Ціни базуються на прайс листах. А на чому ще вони можуть базуватися? Прайс листи звичайно не українських продаванів. І згідно з тими прайсами виходить, що по грошах ONU+WiFi6 (XPON, AX1500) коштує дешевше від інших доступних рішень. В мене такі пристрої наразі не працюють, інакше я б не цікавився думкою спільноти на цю тему. Продавець каже, що якісь нормальна і проблем нема, але вони всі завжди так кажуть. Ну, я так, зрозумів, спільнота цю ідею не підтримує. Буває і так.

Відредаговано Baneff
2 часа назад, dj_uise сказав:

Теж думав взяти собі схоже чудо - але стрьомно . Ставили epon V-SOL та cdata  декілька років назад - що то лайно що то , вайфай відпадав , злітали а cdata  через час почала грітись і відвалюватиьсь . Я думаю краще в Україні взяти  Picotel PU-X645 і в разі чогось комусь щось доказати та повернути.

А до Picotel PU-X645 зауважень нема? Все працює без проблем? Ви це з власного досвіду його експлуатації кажете? Ну і це WiFi5 AS1200, вже цим зараз юзерів не дуже зацікавиш, треба як мінімум WiFi6 AX1500, а то й 3000.

Відредаговано Baneff

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від GekaPeka
      Ruijie Reyee RG-RAP2200 новая, цена 3600 грн
    • Від tkachik
      Продам
      БУ Tl-wr740n.
      Стан на 4. 
      Роутери прошиті російськомовною прошивкою.
      ціна роутера без бп - 230 грн
      З бп - 260 грн
      Є знижка на опт
    • Від GekaPeka
      MikroTik PowerBox Pro (RB960PGS-PB), новый, в упаковке. Цена: 2800 грн.
    • Від Inna13
      Наша компанія має стаж роботи понад 15 років. У нас є дві форми оплати з ПДВ та ФОП, гарантія на товар. Займаємось продажем різного Wi-Fi обладнання: роутери, точки доступу, WI-FI антени. 
    • Від tarantul13
      Продається маршрутизатор Juniper MX80 зі всіма ліцензіями. Працював в датацентрі. Замінився на інше обладнання. Все робоче - перевірено.
      Додаткові питання - пишіть. Можливо по перерахунку.
  • Створити нове...