Перейти до

Редактор ВОЛЗ free

dead

Рекомендованные сообщения

Пройшло майже 5 років як я випустив редактор ВОЛЗ. І накінець він окупився) Тепер я, щоб не пропадати добру, вирішив зробити його опенсорсним! Тримайте:

https://github.com/ef-end-y/freeoptic

Описан запуск в докері, всього 3 команди і все працює з коробки. Звичайно, ви можете налаштувати собі сервачок - команд там мінумім, можете подивитися в докерфайлі

Обмежань немає. Це повноцінний редактор, який я продавав за XXXX$. Там дуже багато фіч, навіть я не всі пам'ятаю. Я видалив всього одну фічу: експорт-імпорт схеми у json - це зовсім неважлива і маленька фіча, бо у вас є доступ до вашої же бази. Да. Ніяких шпіонських фіч. Все на вашому сервері. Опенсорс - можете змінювати і дороблювати. Написано на perl і можна сказани, що на основі фреймворку мого білінгу NoDeny. Я максимально вичистив все зайве, але веб-двигун залишився. Так що, звичайно у деяких може бути нерозуміння того, чому 15 років.

Фічу експорту-імпорту видалив щоб формально я міг продати версію, яка хоч чимось відрізняється він фрі) Я вхерачив в цей проєкт значну частину життя і маю право іноді отримувати за нього гроші.

Щоб нагодати, що може проєк, викладую відос, який озвучила моя дружина. Це давній відос, після нього з'явилося багато фіч

• Like 6
  • Thanks 3
On 3/18/2025 at 5:41 PM, dead said:

Пройшло майже 5 років як я випустив редактор ВОЛЗ. І накінець він окупився) Тепер я, щоб не пропадати добру, вирішив зробити його опенсорсним! Тримайте:

https://github.com/ef-end-y/freeoptic

Описан запуск в докері, всього 3 команди і все працює з коробки. Звичайно, ви можете налаштувати собі сервачок - команд там мінумім, можете подивитися в докерфайлі

Обмежань немає. Це повноцінний редактор, який я продавав за XXXX$. Там дуже багато фіч, навіть я не всі пам'ятаю. Я видалив всього одну фічу: експорт-імпорт схеми у json - це зовсім неважлива і маленька фіча, бо у вас є доступ до вашої же бази. Да. Ніяких шпіонських фіч. Все на вашому сервері. Опенсорс - можете змінювати і дороблювати. Написано на perl і можна сказани, що на основі фреймворку мого білінгу NoDeny. Я максимально вичистив все зайве, але веб-двигун залишився. Так що, звичайно у деяких може бути нерозуміння того, чому 15 років.

Фічу експорту-імпорту видалив щоб формально я міг продати версію, яка хоч чимось відрізняється він фрі) Я вхерачив в цей проєкт значну частину життя і маю право іноді отримувати за нього гроші.

Щоб нагодати, що може проєк, викладую відос, який озвучила моя дружина. Це давній відос, після нього з'явилося багато фіч

Дякую!

Також дякую за неперевершену стабільність роботи Н+ ! 

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від Master_key
      Чем шире комплект тем лучше, бюджет 500-700 баксов. 25ти летние сумимото и.т.д., лучше не будем рисковать. Китай так же подходит.
      ПИсать в ПМ.
    • Від orko19991
      Ціна 60$ по курсу на день оплати..

• Від manaher
      Продам новые и б.у.(проверенные) СФП модули:

1)SC 1.25gb 3км - 125грн/шт (250грн/пара) есть 60 пар
                                                                                                    (производ.разные)
                       20км-175грн/шт  (350грн/пара) есть 8пар   

2)SC 155mb 20км - 120грн/шт (240грн/пара) есть 3пары  (Foxgate новые)

• Від sealan
      Продам девайс в котором совмещен терминал ONU и роутер WiFi

цена 44$   (098)41-888-51
      (099)41-888-51
      Юрий
    • Від Garik
      Продам жесткий диск Samsung MCBQE32GEMPP-01A 32Gb 1.8

Интерфейс IDE (PATA) ZIF

Форм-фактор: 1.8 дюйм

Емкость: 32 Гб

Цена: 40 у.е.

• Створити нове...