Перейти до

Прокладка оптоволокна на 500 м. в полі.

Рекомендованные сообщения

Вітаю!

Якщо хтось зможе допомогти?

Потрібно з'єднати два вузли на відстані+- 500м. в польових умовах, на підвісах. Робота буде виконуватися власноруч, - який потрібен інструмент, кабель, медіа конвертера? Сварка волокна навряд чи можлива.

Буду вдячний за допомогу!

Опубліковано: (відредаговано)
3 часа назад, Diter_ua сказав:

какой фидер? это времянка?

Щодо фвлерв, - нажаль мені це ні про що каже..

Лінк має працювати але звісно не 10 років. Осінь, зиму і як мінімум до наступного літа має дотянути.

Відредаговано adm.ant
Опубліковано: (відредаговано)
57 минут назад, Diter_ua сказав:

ну если ничего не знаете про трассу, то и задачи нет. как-то несерьезно это все...

Це зв'язано зі службою, там більшість таких задач:). 500м, два вузли, якісь опори там є, оптика і все.

Відредаговано adm.ant
3 часа назад, adm.ant сказав:

Це зв'язано зі службою, там більшість таких задач:). 500м, два вузли, якісь опори там є, оптика і все.

продам вам радіолінк) на 24ггц якщо цікаво airfiber af24 або mimosa b24 дешево) 

• Thanks 1

Берете кабель, щось типу Одескабель (ОКТ-Д(1,0)П-4Е1)

цифра 4 це кількість волокон, якщо вам точка-точка, то можете одне волокно брати. 

До кабелю треба зажими Натяжний затискач Н3, та траверс щось типу Crosver TS-500/665-1.2. Якщо це фронт, то з траверсами можна не заморочуватись. В'яжіть проволоку навколо опори та й все, бажано стальку, але бачив і в'язалку. 

Для окінечення кабелю без зварки треба фаст-коннектор (але я не підкажу які саме), будуть втрати сигналу, але на 500 метрів та медіках то фігня. Щоб надіти фаст треба зколювач оптичного волокна. Лінк піднімається через медіаконвертор, в роздлі продаж пошукайте, думаю є багато. Потрібні частоти на лінк одна сторона 1310 друга 1550. Ну ще драбина для підвісу. 

• Thanks 1

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   1 користувач

• Схожий контент

• Від ЯрославМикол
      Вітаю всіх присутніх.
      Контора у нас маленька, тому без досвіду і навіть з деяким варварством) Зараз ми для того щоб організувати муфту, чи взагалі щось змінити на лінії, ріжемо кабель і зачищаємо кінці окремо. Весь цей час лінк лежить. Але я знаю що є методи, коли волокна не пошкоджуються (заробітчани в Польщі підказали). Дослівно: "ріжеться тільки потрібний модуль"...
      Короче, питання досвіченим: які інструменти треба, а може навіть порекомендуйте якісь матеріали до вивчення (фото, відео)
      Для простоти, уявімо що є магістраль 12 жил і треба поставити нову муфту для відгалуження. Як це зробити не ламаючи лінк на час всіх робіт?

дякую за будь-яку інформацію і просто обговорення
    • Від xadjubei
      Продам нову лазерну указку mt3111m-30. Потужність 30mW. Ціна 1300.
      Новий скаливатель Coringer FC-31 з боксом. Ціна 4000. Торг є 

• Від antilock
      Сколювач Fitel s323 з контейнером для волокон.
      Юристировка була проведена під тримачі волокон. 
      На даний час стоїть лезо китай. 
      В комплекті лезо оригінал. 
      Контейнер саморобний.
      Ціна 2500грн.
      Відео роботи:

• Від kostik321
      Друзья помогите купить такую штуку , знаю что производились в крыму торговал ими ромсат , но теперь не завозят .

• Від Boundless
      Имеется коттеджный городок на 50 домов (расстояние между домиками 20-50 метров). Сейчас на сейчас в городке используется беспроводное решение на UBNT девайсах.
      В связи с уходом от головной боли - ищется подрядчик для предварительного просчета и дальнейшей прокладки оптики по городку (Прокладка в земле. Канализации нету к сожалению). Описывать все нюансы и детали очень долго. Поэтому лучше сразу ехать на место, смотреть, думать и прикидывать что к чему.
  • Створити нове...