Прокладка оптоволокна на 500 м. в полі.
-
Зараз на сторінці 1 користувач
-
Схожий контент
-
Від ЯрославМикол
Вітаю всіх присутніх.
Контора у нас маленька, тому без досвіду і навіть з деяким варварством) Зараз ми для того щоб організувати муфту, чи взагалі щось змінити на лінії, ріжемо кабель і зачищаємо кінці окремо. Весь цей час лінк лежить. Але я знаю що є методи, коли волокна не пошкоджуються (заробітчани в Польщі підказали). Дослівно: "ріжеться тільки потрібний модуль"...
Короче, питання досвіченим: які інструменти треба, а може навіть порекомендуйте якісь матеріали до вивчення (фото, відео)
Для простоти, уявімо що є магістраль 12 жил і треба поставити нову муфту для відгалуження. Як це зробити не ламаючи лінк на час всіх робіт?
дякую за будь-яку інформацію і просто обговорення
-
Від xadjubei
Продам нову лазерну указку mt3111m-30. Потужність 30mW. Ціна 1300.
Новий скаливатель Coringer FC-31 з боксом. Ціна 4000. Торг є
-
Від antilock
Сколювач Fitel s323 з контейнером для волокон.
Юристировка була проведена під тримачі волокон.
На даний час стоїть лезо китай.
В комплекті лезо оригінал.
Контейнер саморобний.
Ціна 2500грн.
Відео роботи:
-
Від kostik321
Друзья помогите купить такую штуку , знаю что производились в крыму торговал ими ромсат , но теперь не завозят .
-
Від Boundless
Имеется коттеджный городок на 50 домов (расстояние между домиками 20-50 метров). Сейчас на сейчас в городке используется беспроводное решение на UBNT девайсах.
В связи с уходом от головной боли - ищется подрядчик для предварительного просчета и дальнейшей прокладки оптики по городку (Прокладка в земле. Канализации нету к сожалению). Описывать все нюансы и детали очень долго. Поэтому лучше сразу ехать на место, смотреть, думать и прикидывать что к чему.
-
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас