Перейти до

Bullet

Рекомендованные сообщения

Підкажіть плиз. Інтернет получаю я через Bullet2 якщо я підключаюся напряму до Bullet2 тоді все ок. а якщо від Bullet2 я даю кабель до свіча D-link DES108 тоді інтернет працює але часто пропадає і знову може появитися а може і не появитися. Вирішую проблему перезагрузкою Bullet2.Коли пропадає нет я пінгу і він пінгується через раз. Підкажіть мені щось будь ласка бо я підключив до свіча вже 4 чол і реально зараз починаються проблеми. Bullet2 виставив в режимі Роутера також на ньому підняв DNS.

Підкажіть плиз. Інтернет получаю я через Bullet2 якщо я підключаюся напряму до Bullet2 тоді все ок. а якщо від Bullet2 я даю кабель до свіча D-link DES108 тоді інтернет працює але часто пропадає і знову може появитися а може і не появитися. Вирішую проблему перезагрузкою Bullet2.Коли пропадає нет я пінгу і він пінгується через раз. Підкажіть мені щось будь ласка бо я підключив до свіча вже 4 чол і реально зараз починаються проблеми. Bullet2 виставив в режимі Роутера також на ньому підняв DNS.

Найймовірніші варіанти - фіговий світч або флуд в мережі від якого бублик висне.

Свіч я вже міняв. А що таке флуд.

В оригіналі (з термінології ЧАТів. Що таке чат - прошу не питати :) ) - масова розсилка повідомлень з метою "засрати" общак і мішати іншим листуватись.

В даному випадку, "засирається" комутаційна шина, буферна память, таблиця маршрутизації чи щось в тому роді. Причин може бути море, від інтенсивної вірусної активності на ПК юзера до зациклення якогось процесу в мережевій карті чи порті комутатора внаслідок "підгорання" чи зносу. Витикайте поодному (добре що хоч не багато їх у вас) шнурку з порта до вияснення :(

Раджу Вам трохи покурити теорії для початку, бо

Підкажіть мені щось будь ласка бо я підключив до свіча вже 4 чол і реально зараз починаються проблеми
з ростом абонбази до десяти :) юзерів почнуться серйозні проблеми і піпл втікне до конкурентів ))

Буллет настроить мостом, в него включить роутер, например такой: http://asp24.com.ua/besprovodnoe-oborudovanije/routerboard/mikrotik-routerboard-750g/ или накрайняк такой: http://asp24.com.ua/besprovodnoe-oborudovanije/routerboard/mikrotik-routerboard-750/, поднять на нем, NAT, DNS, настроить шейпер. В роутер включить свич, в свич клиентов, и будет вам щастя... :)

ЗЫ: Роутера человек на 30-50 хватит, дальше надо будет городить пк86 с микротик роутер ос.

ЗЫЫ: Это самый простой из вариантов.

Это я всё к тому, что роутер буллета может не выдерживать нагрузки четверых торентщиков...

Відредаговано Ромка

Пробела в тому що все працювало добре 2 місяця і аж тепер почали вилазити такі проблеми. А не може бути таке що фірма яка надає мені інтернет щось замутила.

Я сьогодні пройшовся по цих абонентах і обнаружил вірус TrojanVkontakte. коли я закинув його до себе на комп в мене перестав працювати нет. скайп працює а нету нема і не пінгується. Після того почистив всі компи антивірусом Майкрософт і вже слава Богу нет працює стабільно 6 годин без ніодного глюка. Буду надіятись що питання закрили. Дякую всім за обговорення.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...