Jump to content

UA-IX чи Всесвіт

Recommended Posts

Хочу взяти канал на мережу 70 людей.Розумію з UA-IX буде повільніший доступ до заграничних серверів.Але мене цікавить на скільки повільний.Наприклад цікаво чи буде хоча б грузитись нормально відео онлайн з різних російських сайтів.Нормально,мається на увазі щоб не чекати поки загрузиться а потім переглядати.Народ сидить в основному в "контактах"

Хочу взяти канал на мережу 70 людей.Розумію з UA-IX буде повільніший доступ до заграничних серверів.

то ли не понимаете что такое UA-IX, то ли неправильно сформулировали вопрос.

UA-IX никаким образом не влияет на скорость доступа к ресурсам за пределами UA-IX

Хочу взяти канал на мережу 70 людей.Розумію з UA-IX буде повільніший доступ до заграничних серверів.

то ли не понимаете что такое UA-IX, то ли неправильно сформулировали вопрос.

UA-IX никаким образом не влияет на скорость доступа к ресурсам за пределами UA-IX

В розумінні ТС: UA-IX це провайдер який обіцяє космічні швидкості України і низькі по світу :)

Хочу взяти канал на мережу 70 людей.Розумію з UA-IX буде повільніший доступ до заграничних серверів.Але мене цікавить на скільки повільний.Наприклад цікаво чи буде хоча б грузитись нормально відео онлайн з різних російських сайтів.Нормально,мається на увазі щоб не чекати поки загрузиться а потім переглядати.Народ сидить в основному в "контактах"

Якщо провайдер надає тільки UA-IX то світу в вас взагалі не буде, хіба що знайти проксі в UA-IX

В розумінні ТС: UA-IX це провайдер який обіцяє космічні швидкості України і низькі по світу :)

тогда понятно )) а то как-то странно вопрос звучит ))

mr.Dream: UA-IX це провайдер який обіцяє космічні швидкості України і низькі по світу

spaul: Якщо провайдер надає тільки UA-IX то світу в вас взагалі не буде

Провайдер в якого я хочу купляти сказав так само як і mr.Dream.

Припустим що світ буде,то ці низькі швидкості це в числах скільки....Наприклад якщо взяти канал UA-IX 20 мегабіт,то яка швидкість в мене буде до світових серверів?

Наприклад якщо взяти канал UA-IX 20 мегабіт,то яка швидкість в мене буде до світових серверів?

Чтобы ответить вам на этот вопрос, нужно быть "этим" провайдеров. А вообще, что вам мешает узнать, какое соотношение будет Мир/Украина(ua-ix). Тут на кофейной гуще бессмысленно гадать...

UA-IX - точка обмена трафиком _украинских_ сетей. Т.е. покупая канал доступа к ua-ix вы покупаете только доступ к украинским ресурсам. А вот дает ли кроме этого ВАШ провайдер доступ к мировым ресурсам, и если дает то на какой скорости - это вопрос сугубо к провайдеру. 99% что не дает вообще никакого.

Дякую.Я так розумію що якщо купляти інтернет "всесвіт",то в нього до UA-IX на пряму швидкий доступ і плюс до заграничних серверів також швидкий.

Якщо взяти Укртелеком,то в нього своя точка обміну?Цікаво які в нього швидкості до заграничних серверів.Погугливши я зауважив,що до UA-IX швидкість маленька.

Если вы берете микс(всесвит в терминах вашего проовадера?) - скорость доступа ко всем ресурсам одинакова, хоть Украина, хоть мир. У телекома скорость доступа в принципе тоже одинакова, но они не присутствуют в ua-ix, а значит у них трафик к украинским серверам идет через заграницу, скорость будет нормальная, но пинг очень большой(200мс вместо 10).