Перейти до

НУЖЕН ТРАНСПОРТ!

Рекомендованные сообщения

Кто по Львову 100 Мб/с организует в центр???? Надо пл. Рынок 26 это точка Б , а точка А внизу Львова Кульпаркивська. Все контакты и предложения в личку. интересует только оптика. Я оператор поэтому пишите адекватные цены и схемы. Спасибо.

Также интересно транспорт на Электрон (Алена Степановна) или же на Ярослава Мудрого 11а

Точка А определимся. Точка Б1 интересно К.Маркса 1А и точка Б2 Артема 94. Только оптика. Просьба писать в личку при этом просьба представиться кто Вы и что за компания. Спасибо

А ну по городу Днепропетровск конечно :)

Это Вы меня типа поправили???? Я в курсе что Олени Степанівни , А Алена Степановна вобще то я спецом так написал, те кто в теме поняли о чем я...

так предложения будут??

Написав ж "про всяк випадок", а то були замовлення на вулиці "Чубчика" (генерала Чупринки) і "Сіянія" (Сяйво).

На з'ясування помилок пішов час, а таке ж просте правило - власні назви не перекладаються.

Замовлення Ваше прийнято, визначаться з ТМ - напишу.

Написав ж "про всяк випадок", а то були замовлення на вулиці "Чубчика" (генерала Чупринки) і "Сіянія" (Сяйво).

На з'ясування помилок пішов час, а таке ж просте правило - власні назви не перекладаються.

Замовлення Ваше прийнято, визначаться з ТМ - напишу.

спасибо, я хорошо знаю Львов

а таке ж просте правило - власні назви не перекладаються.

Хорошо хоть,.. "Львов" не написал, а то На" з'ясування помилок" воще бы ушла вечность...

Вы лучше , что то предложите... а не в переговорки играйте. Детский сад. UP

Хорошо хоть,.. "Львов" не написал, а то На" з'ясування помилок" воще бы ушла вечность...

З цим простіше :), совєтам, трясця їхній матері,вдалося за 50 років це в підсвідомість увіпхати.

Пипец о люди пошли..... да я украинский язык люблю и у меня друзья на Западной Украине хорошие..... вы какие то нахрен националисты :) Вроде же в одной стране живём... Все ж таки хочу повернутися до теми і запитати наявність технічної можливості. Будь ласка, АДЕКВАТНІ люди, прочитайте UP

З цим простіше :), совєтам, трясця їхній матері,вдалося за 50 років це в підсвідомість увіпхати.

А вам щось вдалося за 20 рокив чого небудь увипхаты?

[З цим простіше :), совєтам, трясця їхній матері,вдалося за 50 років це в підсвідомість увіпхати.
А вам щось вдалося за 20 рокив чого небудь увипхаты?

Не ставив собі за мету впливати на чиюсь підсвідомість, ну хіба що підлеглих, трішки дружини і зовсім мало тещі :o

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Створити нове...