Перейти до

elephant

Маглы
  • Всього повідомлень

    82
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

3 Обычный

О elephant

  • Звание
    Первая Кровь

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Львів
  1. elephant

    Будущее торентов ?

    Перспектива досить добре проглядається у гілці Провайдеры Германии на рутрекері. (О так, як би я хотів щоб перспектива була хоч трішки німецькоподібною :-) , але зараз і тут не про це. ) Якщо в аналогічній темі щодо України в основному нарікають на провайдерів (і переважно заслужено) то тут здебільшого про те як стягнути фільм торрентом і не дістати за нього солідний рахунок. Дійсно пізнавально , рекомендую.
  2. elephant

    Посоветуйте L3 c bgp & full view

    писюки не рассматриваются. нужно аппаратное решение. Може це ? http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/switches/ps10905/ps10965/data_sheet_c78-601950.html Правда вона щось занадто швидко EoS стала.
  3. Вибачайте, не стримавси.
  4. валєнтіна , армії совєцкої і клари цєткін - празднчікі, щоб їх, курва, трафило наніц ;-) .
  5. от-от. Слідкування та публічне обговорення чиєїсь спроможності, виходить за рамки пристойності.
  6. elephant

    Кабельная канализация на опорах

    OFF TOP-ище . Як казав мені колись один представник західного інвестора : - mozhet ano u vas tak plocha rabotaet potomu chto vy ego КАНАЛИЗАЦИЯ zovijote?
  7. e-bay теж треба з чогось жити
  8. elephant

    Методы авторизации в сети

    PPPoE відносити до VPN-ів - неправильно, якщо таки треба узагальнити то назвати це тунелями, але, як на мене, цікавіше оцінити окремо PPPoE L2TP PPtP offtop збирався PPPoE хоронити, а cхоже , по при те як дивно це б не звучало, IPv6 на ньому менш затратно почати роздавати ніж "IPv6oE".
  9. MGS i MES серії від ZyXEL. Хоча ZyXEL, таке враження, виходить з ринку Езернет комутаторів.
  10. Баланс на момент расторжения договора был положительный, услуга оплачена до конца месяца (иначе бы она не активировалась). Маю підозру що тут воно і заховано . Тобто договір було розірваний в середині місяця. Баланс був позитивний - 89 грн. З нього вирахували кількість днів якими користувалися і залишилось, припускаємо 54.91. Їх наскільки я розумію не повернули. Далі, при імпорті бази колекторам, плюсик міг стати мінусиком - дуже поширена помилка в програмістів-нехлюїв. Все це звісно глибоке IMHO .
  11. Дякую колеги, питання вирішене.
×
×
  • Створити нове...