Перейти до

Обладнання з Польщі ОПТ

Рекомендованные сообщения

возимо обладнання з Польщі (PON FTTx Wi-FI)

Можемо привезти обладнання для провідних та безпровідних мереж. Оптом набагато дешевше.

Оновлений прайс станом на 18.04.2012р

оновлений прайс.rarОтримання інформації

Ну допустим я захочу замість 20 у.о. брати в вас MC220L Gigabit Ethernet Media Converter SFP за 33 EUR. Тепер питання гарантії? Останні партії були браковані. як буде справа проходити з заміною?

І чи ціна в 33 євро остаточна?)

Опубліковано: (відредаговано)
  В 17.04.2012 в 20:26, nevidomuj сказав:

Ну допустим я захочу замість 20 у.о. брати в вас MC220L Gigabit Ethernet Media Converter SFP за 33 EUR. Тепер питання гарантії? Останні партії були браковані. як буде справа проходити з заміною?

ціна на нього 23 долари,вибачаюсь за помилку,після вчорашнього свята голова не варить :),ціни не остаточні

гарантія з польського магазину,на заміну треба місяць чекати(також можемо ми поміняти,якщо вам потрібно терміново)

Відредаговано kim333
  В 18.04.2012 в 03:40, Elhan сказав:
Что то цены не сильно хорошие,основную массу позиций можно взять дешевле на Украине и с гарантией.

завжди можна поторгуватися :D возимо для себе за одно подумали може комусь треба....

В 18.04.2012 в 19:41, ECOLAN сказав:

Оооооо нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееет .

Бесплатное УБНТ, куда же теперь его складывать :):(:)

А що мають бути такі як на сайтах що у підписі у вас стоять??? Порівняте ціни наші з вашити!!!!!!!!!!!!!!!!

3dcd8229139c096fe6bcd977d36ff98e.gif

Агрессивный вы человек, видать часто обижают вас, научитесь относиться к шуткам с улыбкой, а то все клиенты увидать какой вы и перестанут у вас покупать, не только цена важна, а и отношение к клиенту :)

Я бы низачто не написал в вашей теме до тех пор пока я не увидел как вы не даёте человеку продать НБ М5 25. (дал вам понять, как не приятно когда кто-то лезит в вашу тему)

Если захотите получить тренинг вежливости, обращайтесь, поможем. :rolleyes:

В 18.04.2012 в 19:41, ECOLAN сказав:

Оооооо нееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееет .

Бесплатное УБНТ, куда же теперь его складывать :rolleyes::) :)

a3f1e4660fabf5ca6f50b74ca1b8c92e.gif

в мешки и трехлитровые банки)
  В 17.04.2012 в 11:06, kim333 сказав:
возимо обладнання з Польщі (PON FTTx Wi-FI) Можемо привезти обладнання для провідних та безпровідних мереж. Оптом набагато дешевше. Оновлений прайс станом на 18.04.2012р

Безнал с ПДВ?

В 18.04.2012 в 20:24, ECOLAN сказав:

Агрессивный вы человек, видать часто обижают вас, научитесь относиться к шуткам с улыбкой, а то все клиенты увидать какой вы и перестанут у вас покупать, не только цена важна, а и отношение к клиенту :)

Я бы низачто не написал в вашей теме до тех пор пока я не увидел как вы не даёте человеку продать НБ М5 25. (дал вам понять, как не приятно когда кто-то лезит в вашу тему)

Если захотите получить тренинг вежливости, обращайтесь, поможем. :rolleyes:

Був не правий,виправився

В 17.04.2012 в 20:36, kim333 сказав:
  В 17.04.2012 в 20:26, nevidomuj сказав:

ціна на нього 23 долари,вибачаюсь за помилку,після вчорашнього свята голова не варить :),ціни не остаточні

Они в Украине дешевле продаються...

гарантія з польського магазину,на заміну треба місяць чекати(також можемо ми поміняти,якщо вам потрібно терміново)

Перед созданием темы или сообщения настоятельно рекомендуем ознакомиться с правилами раздела Торговля.
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Створити нове...