blackjack Опубликовано: 23 липня, 2012 Опубликовано: 23 липня, 2012 чия оптика висить на опорах рем? відгукніться.
ТИТАНчик Опубліковано: 23 липня, 2012 Опубліковано: 23 липня, 2012 ЩАС!!! Признайся, а хто зна кто вы дяденька и с какой целью вопросик задаёте.
mr.Dream Опубліковано: 23 липня, 2012 Опубліковано: 23 липня, 2012 Здається, біттернет http://www.bit.te.ua/
blackjack Опубліковано: 24 липня, 2012 Автор Опубліковано: 24 липня, 2012 та хотів дізнатися на якийх умовах домовились про підвіс з обленерго. Бо мені загнули поміняти за власний рахунок неізольовані проводи на сіп, здати їм безкоштовно в експлуатацію і аж потім вішати свій кабель. Анріел умови. ПС. Борщівський район.
fastvd Опубліковано: 24 липня, 2012 Опубліковано: 24 липня, 2012 та хотів дізнатися на якийх умовах домовились про підвіс з обленерго. Бо мені загнули поміняти за власний рахунок неізольовані проводи на сіп, здати їм безкоштовно в експлуатацію і аж потім вішати свій кабель. Анріел умови. ПС. Борщівський район. набери мене,дам контакт.
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас