Перейти до

Ищу работу (сетевой инженер)

Рекомендованные сообщения

Ищу работу для удаленного администрирования или долгосрочного сопровождения

- Сопровождение и настройка Cisco, Huawei, Juniper др.

- IPTV, VoIP "под ключ"

- Nagios, Cacti etc.

- Routing BGP, OSPF

- Администрирование Linux серверов (бекапы, конфигурирование)

- Установка и настройка рабочих мест пользователей (операционная система, различные приложения).

- VPN сети (ipsec). Удаленная поддержка.

Предложения в ЛС, или juveisp(---)gmail.com

Дополнительно рассматриваю предложения по видеонаблюдению и СКД (более конкретно продукты ITV)

• 2 weeks later...

Однозначно сказать какие ЗП ожидания невозможно без конкретизации работы которую прийдется выполнять

Однозначно сказать какие ЗП ожидания невозможно без конкретизации работы которую прийдется выполнять

А вы думаете вам тут счас по пунктно из 98 сточек выложат обьем работы?

Думается мне что идти нужно по принципу, сколько буду зарабатывать и что буду делать.

Но вот вся проблема в том, что для описанного вами видов работ понадобится еще содержать под вас ноги и руки которые будут работать по месту.

А вы думаете вам тут счас по пунктно из 98 сточек выложат обьем работы? Думается мне что идти нужно по принципу, сколько буду зарабатывать и что буду делать. Но вот вся проблема в том, что для описанного вами видов работ понадобится еще содержать под вас ноги и руки которые будут работать по месту.

А вы хотите раба за 3к который еще и по выездам мотаться будет?

А вы думаете вам тут счас по пунктно из 98 сточек выложат обьем работы?

Думается мне что идти нужно по принципу, сколько буду зарабатывать и что буду делать.

Но вот вся проблема в том, что для описанного вами видов работ понадобится еще содержать под вас ноги и руки которые будут работать по месту.

1. Зачем же тут, тем кому надо выполнить такой объем работ обычно звонят и все обсуждается достаточно четко и быстро.

Не знаю как Вы не подумали, ну такая схема общения существует и всегда имела место. Мало того, как можно сказать точную цену, к примеру на организацию IPTV, не зная масштабов сети, оборудования, да и вообще всех подводных камней, я уже не говорю про телефонию, свитчинг и маршрутизацию а там целая гряда (роут мапы, префикс листы и т.д.).

2. Ну у каждого свои принципы, для меня это дополнительный доход и никак не основной, поэтому спасибо за совет - но он никчему!

3. Ну а по поводу "рук и ног", то в любом провайдере или предприятии есть как минимум дежурный с минимальным уровнем знаний и опыта, а этого поверьте хватит чтобы включить кнопочку и настроить ssh!

А вы думаете вам тут счас по пунктно из 98 сточек выложат обьем работы? Думается мне что идти нужно по принципу, сколько буду зарабатывать и что буду делать. Но вот вся проблема в том, что для описанного вами видов работ понадобится еще содержать под вас ноги и руки которые будут работать по месту.

А вы хотите раба за 3к который еще и по выездам мотаться будет?

вы внимательно читаете?

где написанно, что я хочу?

Человек от части продает свой труд и свое мастерство, значит он должен знать себе цену и ее анонсировать.

А вы внимательно читаете?? Человек же написал:

Что вам тут непонятно? Или надо сунуть нос и рассказать про 98 строчек и про проблему с руками и ногами по месту? Вы что, хотите ТСу работу предложить? Уверен, что нет.

И вообще, кому реально нужен работник тот найдет способ связаться и все обговорить в приватном порядке, а не будет рассказывать кто кому что должен.

• 5 weeks later...

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від Aspen
      Доброго дня Хотів порадитись наразі стою перед закупкою олтів для будівництва Планую закупити одразу партію щоб дешевше. Хотів би отримати поради на сьогодні що краще для gPon 
      ZTE /BdCom /huawei
      Основні вимоги
      1. 82 опція підтримка 
      2. Моживість моніторинга 
      3. Універсальність при заміні плат gPon/ XPon 
      4. Доступніть Ону 
      Це загальні вимоги 
      Тому більш цікавить досвід використання з полів, щоб вирішити що закупати. 
      Дуже дякую за вашу думку 
    • Від Dufrens
      Доброго дня. Може в когось завалялось таке добро в комплекті чи знає постачальників, окрім еколана?

• Від kotqq
      Продам Cisco Nexus 3548-X | 48-Port 10G SFP+, ціна 300$

Характеристики:
      Модель: Cisco Nexus 3548-X
      Кількість портів: 48 x 10GbE
      Пропускна здатність: До 1,44 Тбіт/с
      Затримка: < 250 нс
      Підтримка VXLAN: Так
      Управління:  CLI, SNMP, API
      Форм-фактор: 1U
      Енергоспоживання: ~250 Вт
      Розміри: 43.9 x 43.2 x 4.4 см
      Вага: 7.9 кг

• Від TELESTAT
      Автоматизація Call-центру | UserSide, Abills, Ubilling та іншими | IP-АТС ТЕЛЕСТАТ – для Інтернет-провайдерів

IP-АТС ТЕЛЕСТАТ — це ваш надійний партнер у сфері IP-телефонії, що забезпечує ефективну роботу кол-центру та високий рівень обслуговування клієнтів.
      Ми не просто пропонуємо готове рішення, ми створюємо те, що вам потрібно.
      Додаткові модулі, функціонал, звіти — усе для того, щоб ваша телефонія відповідала викликам вашого бізнесу.
      Ви отримаєте інструмент, який буде працювати на вас.

🟣  Інтеграція:
      Можливість інтеграції з білінг-системами або CRM\ERP, зокрема з UserSide, Abills, Ubilling, OneBox та іншими.
      Інтеграція відбувається за допомогою API (зовнішньої системи), та дозволяє створити злагоджену екосистему для бізнесу.

📦  Приклади інтеграції:
      ~~~~~~~~~~~~~~~
      ✅  Інтелектуальна маршрутизація дзвінків – автоматичне перенаправлення на IVR або черги в залежності від типу клієнта (новий, існуючий, VIP) та часу доби.
      ✅  Автоматичне інформування – миттєве повідомлення про аварії чи інші важливі події.
      ✅  Самообслуговування через IVR – перевірка статусу послуг чи балансу, керування послугами та інші автоматизації.
      ✅  Гнучке керування послугами – активація, пауза, кредитування за запитом клієнта.
      ✅  Відображення даних клієнта – ім’я, адреса чи логін відображаються при вхідному дзвінку та в журналі дзвінків, що полегшує роботу операторів.

🟣  Інтеграція з AI:
      Інтеграція з Google Text2Voice та, опційно, з 🤖 OpenAI Whisper чи іншими сервісами для роботи з аудіо, текстом та даними, виводячи якість обслуговування на новий рівень.

🟣  Інтеграція з Telegram, TurboSMS, поштою, веб-сайтом:
      Автоматизовані повідомлення про пропущені дзвінки та голосові. Надсилання SMS клієнтам. Кнопка на вашому веб-сайті значно покращить комунікацію з клієнтами.

🟣 Власний API:
      Наявність доступу до API дозволяє працювати із ТЕЛЕСТАТ більш гнучко та створювати додаткові інтеграції.

ℹ️  Також ви отримаєте з ТЕЛЕСТАТ:
      ~~~~~~~~~~~~~~~
      ➕ Зменшення кількості пропущених дзвінків;
      ➕ Швидка реакція операторів на всі запити;
      ➕ Повна автоматизація ключових процесів;
      ➕ Детальні звіти для аналізу;
      ➕ Інструменти оцінювання роботи операторів;
      ➕ Інформація про дзвінки в реальному часі — більше жодної невизначеності;

📩  Дізнайтесь більше або замовте консультацію вже зараз:
      👉 Телефон: +38 044 227-8-278
      👉 Телефон: +38 067 508-1-100
      👉 E-mail:     sales@telestat.biz
      👉 Вебсайт:  telestat.biz

📲  Telegram:
      Напишіть нам!

📎  Презентація:
      Завантажити презентацію!

🚀  Оптимізуйте свій кол-центр разом з IP-АТС ТЕЛЕСТАТ!

• Від GustavFischer
      Вітаю!
      Замовили світч cisco nexus 3164q (N3K-C3164Q-40GE) на еBay, який прийшов з "дохлим" ssd.
      Нажаль не маю можливості завантажити прошивку з офіційного сайту https://software.cisco.com/download/home/286254956/type/286280105/release/9.3(6) для заміни диску і запуску в роботу обладнання. У вільному доступі також не зміг нічого знайти.
      Будь ласка, поділіться хто має прошивку на дане обладнання, або, хто має можливість, допоможіть скачати з офіційного сайту.
      Заздалегідь дякую!
  • Створити нове...