Jump to content

PON vs MULTITEST MT3005S

Recommended Posts

Усім привіт.

Сподіваюсь більшість аудиторії назва теми не злякала та не здивувала. 

Панове, таке запитання, чи світив хтось лазерними ручками від абонента в сторону робочої голови? 

А то при запуску дерева виник один нюанс на одній гільзі, і прийшлось відключати голову щоб знайти мікро-тріщину в гільзі. Світив я  MULTITEST MT3101 він досить потужний, тому я відключав голову, бо навіть його молодший брат VF-65-BU2S палить 3-х кілометрові сфп модулі в більшості. Знаю одне стосовно MULTITEST MT3101 світив з голови до абонентів і онушний сфп модуль залишився справний...це я забув відключити одну лінію і тепер знаю що ця досить таки потужна ручка не палить ону якщо абонент вже на своїй кінцевій потужності 1/64. 

Тому мені цікаво як буде поводитись голова коли в її напрямку світити лазером ручки MULTITEST MT3005S??? Адже її лазер є найслабшим з вище представлених. 

для такого в принципе, как минимум мы, делаем при схеме OLT-8x8-ONU, то с ОЛТ первый сплитер - на нем отрезаем пигтейлы и все варим, а на втором сплиттере (уже абонентском) все на адаптерах - это как раз и позволяет отключить то что нужно и тем самым спастись от многих проблем и легко найти если они и возникают.

Edited by fastvd

у мене проблема була на магістральному сплітері, ось в чому ізюминка ситуації, при усадці гільза дала невеликий пузирь, який я не помітив при укладці. І довелось трошки посивіти....коли приглушив голову на 5 хв.

у мене проблема була на магістральному сплітері, ось в чому ізюминка ситуації, при усадці гільза дала невеликий пузирь, який я не помітив при укладці. І довелось трошки посивіти....коли приглушив голову на 5 хв.

так потрібно було просто 1 сфп з проблемного напрямку витянути а не глушити весь ОЛТ.

виходи сплітера заварені на волокна магістралей без пігтелійв,а на абонентських муфтах лінії починаються з пігтейлів, і суть проблеми була таки на першому сплітері 1/8. де потужність лазера ручки ділиться до голови лише у відповідності сплітера 1/8.