testinua Опубликовано: 15 травня, 2014 Опубликовано: 15 травня, 2014 ВЕБ інтерфейс, при вході під користувачем в адмін панель, залишається там доти, поки фактично не натиснути "exit".Особисто для мене звично, щоб були таймаути сесій (токен). Що думаю про це nightfly та інші?
RockManX Опубліковано: 15 травня, 2014 Опубліковано: 15 травня, 2014 админку кинуть на левый порт и пускать в тот порт только нужные ип фаерволом
testinua Опубліковано: 15 травня, 2014 Автор Опубліковано: 15 травня, 2014 (відредаговано) админку кинуть на левый порт и пускать в тот порт только нужные ип фаерволом доступ до адмін панелі "запилить" можно 101 шляхом. Банальними правила того ж web двигуна. Відредаговано 15 травня, 2014 testinua
nightfly Опубліковано: 15 травня, 2014 Опубліковано: 15 травня, 2014 Що думаю про це nightfly та інші? 1. Я про це не думаю 2. http://wiki.ubilling.net.ua/doku.php?id=security що до політики доступу до веб інтерфейсу 3. Кнопка "вихід" існує для того, що б нею користуватись. 4. Коли я залогінився - я хочу бути залогіненим, коли відлогінився - хочу бути відлогіненим.
BARVIT Опубліковано: 15 травня, 2014 Опубліковано: 15 травня, 2014 И это правильно, зачем я должен сидя дома постоянно вводить пароль? Сессия умирает при нажатию на exit и при закрытии браузера. Вообще не вижу неудобств, скорее наоборот.
testinua Опубліковано: 15 травня, 2014 Автор Опубліковано: 15 травня, 2014 (відредаговано) BARVIT токен вхід - це додатковий захист. аути сесії кому потрібно - тей прикрутить. Да не у всіх ubilling адміниться через локальний трафік. Для мене це, більше маразм, але.... хоч на https закрутили б... Хоча дописати сіє може кожен собі сам да і корпоративних версіях, думаю це скоро буде або вже є. PS Якщо вам не потрібно, чому б не зробити модульно? наприклад "Тайм аут сесії" з можливостю введення числового значення (с, хв, г.) + токен префікс. Відредаговано 15 травня, 2014 testinua
nightfly Опубліковано: 15 травня, 2014 Опубліковано: 15 травня, 2014 (відредаговано) Да не у всіх ubilling адміниться через локальний трафік. ага, нормальні люди ще для того vpn використовують... але.... хоч на https закрутили б... Хоча дописати сіє може кожен собі сам да і корпоративних версіях, думаю це скоро буде або вже є. ага, прикрутити modssl до апача це ж така проблема.... Якщо вам не потрібно, чому б не зробити модульно? наприклад "Тайм аут сесії" з можливостю введення числового значення (с, хв, г.) + токен префікс. ну так "робіть модульно" - ніхто ж не забороняє. Опенсорц какбе. Відредаговано 15 травня, 2014 nightfly
testinua Опубліковано: 15 травня, 2014 Автор Опубліковано: 15 травня, 2014 (відредаговано) ну так "робіть модульно" - ніхто ж не забороняє. Опенсорц какбе. Так воно і буде... куди ж з підводного човна Відредаговано 15 травня, 2014 testinua
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас