Jump to content

медіки без глюків

Recommended Posts

Доброго дня...строїмо приватний сектор...кожному клієнту окреме волокно і 2 медіка 100 мегабіт.

Частенько замічаєм зависання медіків на стороні роздачі...чи то від перегріву чи від кількості оброблених даних непонятно...

Прошу порадьте медіки з якими самі працюєте і не замічали зависань

Дякую

Можу порадити AGear, після того, як перейшли на них - проблем стало значно менше (хоча вонии вже не ті, що раніше - схемотехніку спростили)

Дуже велике значення має блок живлення. 90% проблем і вмирань мідюків - якраз через поганий БЖ.

Можу порадити AGear, після того, як перейшли на них - проблем стало значно менше (хоча вонии вже не ті, що раніше - схемотехніку спростили)Дуже велике значення має блок живлення. 90% проблем і вмирань мідюків - якраз через поганий БЖ.

А у нас якраз може бути...так як використовуєм блок живлення від компа перепаяний під живлення медіків.

dlink 3200-28f или BDCOM_s2228f и никаких проблем. 

+1

Для початку можна медіки ставити, а вже потім замінити на оптичний світч.

Для початку ставимо медіаконвертори, коли досягаєм 5 шт. - міняємо на світч. Такий розрахунок відносно ціни, споживаної потужності та місця, що займається в ящику.

Доречі, медіаконвертори використовую FoxGate. Перебирали декілька варіантів, різних брендів та виробників - зупинились саме на цьому виробнику зарахунок оптимальному співвідношенню надійнічть/ціна.

Edited by NaSaUa

Теж використовую Foxgate

Яки світч ставите?

Ато в мене на узлу по 8-12 медіків дивляться в сторону клієнтів, жара в ящику і місця мало.

Edited by GIGN

Пользуемся AGear и Fora. Некогда даже с таким не сталкивались, стоит около ~1000 на протяжение года и некогда не зависали  :) . Стоят даже у людей на батареях зимой и все в порядке не перегреваются. 

А вот не знаю чем вам FoxGate так нравится... Особенно слова про цена/качество... Когда даже индикация отображается как хочет в произвольном порядке...  Бывает что FoxGate не со всеми модулями стыкуется.