Перейти до

Рада продовжила мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу до кінця 2017 року


Рекомендованные сообщения

Рада продовжила мораторій на перевірки малого та середнього бізнесу до кінця 2017 року У період дії мораторію можуть проходити позапланові перевірки бізнесу, якщо на це є вагомі причини.
Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 3 листопада, Верховна Рада ухвалила закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства у сфері державного нагляду», який передбачає створення єдиної відкритої електронної бази державних перевірок бізнесу і обмеження кількості планових перевірок до однієї на рік.

Закон передбачає формування списку перевірок на рік вперед з 1 грудня цього року і забороняє проведення більше однієї планової перевірки на рік.

Також документ встановлює матеріальну відповідальність чиновників за внесення недостовірної інформації до автоматизованого реєстру усіх перевірок суб'єктів господарювання державними органами. Крім того, держоргани інформуватимуть компанії про перевірки електронною поштою.

Детальніше читайте на УНІАН: http://economics.unian.ua/finance/1605356-rada-prodovjila-moratoriy-na-perevirki-malogo-ta-serednogo-biznesu-do-kintsya-2017-roku.html

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

це добре чи погано? :)

Швидше за все добре, все-таки останні два роки це діяло і бізнес почувався більш-менш спокійно. Неможливо в теперішньому бардаку розв'язувати руки перевіряючим органам.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Та ну. Как ходили так и ходят под разными выдуманными предлогами. Налоговая по левым возбужденным делам, которые к компаниям не имеют никакого отношения. Остальные по левым обращениям граждан.

Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

×
×
  • Створити нове...