Кто использует РЧР спектр и желает принять участие, читаем пишем в ЛС
-
Зараз на сторінці 0 користувачів
Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.
-
Схожий контент
-
Від user_2009
Інженер/Техніка з монтажу та обслуговування радіоелектронних засобів, інженера зв'язку, інженера експлуатації та обслуговування мережі.
Потрібна людина, у якої, в першу чергу, є голова і руки.
В повсякденні задачі техніка входить:
- монтаж антенно фідерних пристроїв і активного обладнання стандарту (802.11 або 802.16, Mikrotik, РРЛС)
- проведення регламентних робіт, огляд на предмет зовнішніх пошкоджень кабелів, телекомунікаційних боксів, тощо;
- шеф монтаж;
- висотні роботи, підйом обладнання та інструменту на висоту, проведення робіт на висоті.
Вимоги:
- приблизне знання обладнання що таке 802.ХХ
Що мається на увазі: розуміння як розрахувати радіо трасу, розбиратися в діапазонах радіочастот та їх відмінності (2,5,10, 18 ГГц.)
- поверхові Навички роботи з ОС Мікротік;
- навички з електротехніки;
- досвід роботи з бездротовим обладнанням;
досвід керування автомобілем;
- всього іншого навчимо!
Ми вважаємо, що на цю позицію ідеальним буде в міру амбітна людина, в якої є бажання розвиватися, навчатися і професійно рости. Також з огляду на повсякденні обов'язки, кандидат на посаду повинен мати хорошу фізичну форму, не палити.
Перевагу надаватимемо кандидатам з досвідом роботи в профільних організаціях, радіоаматорам, людям, які мають диплом профільного вузу.
Студенти останніх курсів.
Ми пропонуємо:
- адекватну ринкову заробітну плату;
не пишіть "а по чем":) тільки після спів бесіди вона будет ОКРЕМО КОЖНОМУ доведена
- офіційне працевлаштування;
- оплачувана відпустка відповідно до трудового законодавства України;
- робочий день (з 9:00 до 18:00); якщо буде робота у неробочий час, вона буде окремо сплачена.
Крім інформації про попередній досвід роботи, навички, освіту, в резюме просимо ОБОВ'ЯЗКОВО вказати причини звільнення з попереднього місця роботи та рівень очікуваної з / пл.
Чекаємо на Ваші резюме у приват або ваш контакт.
Ще раз, шановні!
всі питання фінансового складу тільки при співбесіді.
Місце роботи Київ. та Київська обл. керування авто ОБОВ'ЯЗКОВО!
Ми знаємо, що існує достатньо компаній невеликого складу, де працюють хлопці які можливо вже хотілиб з якихось причин змінити місце роботи.
Хтось може скаже, що це не коректно, ні, це називається хантити співробітника.
-
Від Alex_E
А ну, посоветуйте кого можно привлечь на подряд киев/область.
Принцип простой, платим абонку вашей компании, но когда есть ремонт у нас (и как правило это бывает выходной) нужно чтоб ваши специалисты приехали и починили.
Починка. это или вварка куска оптики ВАШЕЙ до 200 метров и ДВЕ муфты, или просто установка муфты, бывают их срезают.
Подчеркиваю, именно выходной, ну возможно и будний день.
Работы как подвес так и канашка.
Все материалы и логистика ваша.
-
Від Alex_E
Коллеги, никто не желает принять участие. Конкурс на посаду Директора ДП "Українська мережа обміну трафіком"
2016-04-13 Інтернет Асоціація України оголошує конкурс на посаду Директора ДП "Українська мережа обміну трафіком".
До участі у Конкурсі допускаються особи, які відповідають наступним вимогам:
мають вищу освіту (економічну, юридичну, технічну або спеціалізовану управлінську); мають досвід керівної роботи – не менш ніж 3 роки; мають досвід роботи у галузі IT і телекомунікацій – не менш ніж 5 років; володіють державною мовою. Пропозиції кандидатів приймаються до 15.05.2016 р.
Прохання надсилати резюме на ел. адресу secretary{@}inau.ua (з копією на ел. адресу dir@inau.ua).
-
Від Махно
Доброго времени суток ув. камрады ...
Пробуется поиск работы ...
Инженер, с профильным образованем (вышка) ...
Несколько лет (более 10-ти если быть точным) в сфере связи ....
Монтажник, сварщик, водитель АВС ....
Немножко программист С\С++, Pascal, VBA, SQL .... !Очень! немножо Web и линух ...
Что такое телнет и настройка оборудования - "наслышан"
40 лет, холост, детей нет, командировки (длительные) с нормальными условиями - норма ...
Основное любимое занятие - строить ПОН, в любых вариациях ...
Могу спроэктировать (физику - без лицензиии), т.е. я рисую как должно быть ... Ваш проктировщик - доводит до "того что положено" и сдает в РЭС... ...
Не "люблю" заниматься складом, и контролем "текучки" ... Хотя могу поставить всё на "рельсы" ...
Обучить сотрудников, наладить бизнес процесс, ... и т.д.
Как недостаток - не могу "решать" с неадекватными людьми ... Просто отвращение ...
Кем я себя вижу: Инженером для стройки в Ч\С. Я это знаю, люблю, и умею делать ...
Что я хочу: достойную з\п, и\или долю в предприятии ... При наличии "перспектив" - готов вкладывать "свои" ...
Почему:? Очень просто - как самостоятельный "бизнесмен" - я не удался , я могу !работать!, но не "решать" ... Я имею нормальные контакты с поставщиками, но не имею оборотных средств ...
Почему именно я?: Я построю так что: "тебе будет приятно, ему будет приятно, всем будет приятно ..."
Мой рабочий день от 10 часов в сутки, если нужно без выходных ... ПС: и поверьте контролирровать меня не нужно - ибо я трудоголик ... Я сам кого угодно проконтролирую ...
Я строюсь так быстро, что у "фирмы" зачастую не хватает средств на материалы, для стройки ...
Если Вы решили освоить Ч\С - ИМХО, я тот человек который Вас нужен ... !!!
ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЫ: надуюсь не сильно себя разрекламировал ...
-
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас