Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

Хотим поставить веб камеру на центральную площадь в городе :)

что посоветываете из софта ? и железа ?

• 6 years later...
Опубліковано: (відредаговано)

Так. Зупинили свій вибір на на  DS-2CD2032-I. Вже декілька таких камер встановили. Могли б і більше, але курс долару...

цікавить що є з керованого для пейзажу гір-полонин)

Який бюджет ? 

Відредаговано loki

та фіг його зна який бюджет.... там особливо немає будівель де ті камери прикріпити.... то на смереках над ведмедями будуть)....

просто гарно видно пару сіл, тому добре б поворотну з фокусуванням....

Відредаговано Schultz
Опубліковано:

Планую поставити DS-2CD2032-I на підїзд/вулицю, хочу використати локальне сховище відео pfSense (FreeBSD 8.3, HDD 360 гб), і віддалене сховище сервер FreeBSD 9, 2 TB HDD.

Цікавить чи сама може лити у сховище і по якому протоколу. Також який бітрейд віддачі відео.

Опубліковано:

Планую поставити DS-2CD2032-I на підїзд/вулицю, хочу використати локальне сховище відео pfSense (FreeBSD 8.3, HDD 360 гб), і віддалене сховище сервер FreeBSD 9, 2 TB HDD.

Цікавить чи сама може лити у сховище і по якому протоколу. Також який бітрейд віддачі відео.

Раджу встановити FreeNAS.

Опубліковано:

та фіг його зна який бюджет.... там особливо немає будівель де ті камери прикріпити.... то на смереках над ведмедями будуть)....

Поставте лучше бинокль.

Опубліковано:

Поставте лучше бинокль.

теж так думав, навіть цвяхи вже на найближчих смереках набили...

Опубліковано:

Раджу встановити FreeNAS.

Якось подобається pfSense (колись вибирав між vyatta і MikroTik). А запис відео буде опціонально.

Хтось може дати зразки фото 1280*960 і зразок відео. Було б класно якби був емуль адмніки камери. 

Так. Зупинили свій вибір на на  DS-2CD2032-I. Вже декілька таких камер встановили. Могли б і більше, але курс долару...

цікавить що є з керованого для пейзажу гір-полонин)

Який бюджет ? 

Hikvision співвідношення ціни до якості напевно найоптимальніше з того що є на ринку

Відредаговано Lynx100
Опубліковано:

ну камера за 150 долярів і камера за 700 долярів - трохи різне...

я б хотів щось приблизно цього типу: http://www.podolsk.ru/wcam1

хоча мені не потрібно огляд на 360 градусів... можливо мені достатньо буде управління зумом... спробую повісити на смереку спочатку звичайну IP-камеру, а там вже спитаю у знаних мужів що і як)

>Хотим поставить веб камеру на центральную площадь в городе :)
>что посоветываете из софта ? и железа ?

Я думаю, что вот что то такое:

d317e34ff637ed876d8fb837ad319767.jpg

Что, бы ни какая хня не завелась...

Відредаговано Гайджин
  • 1 month later...

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...