Перейти до

Schultz

Сitizens
  • Всього повідомлень

    912
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    6

Все, що було написано Schultz

  1. який то такий немалий відсоток зожників?))))
  2. хочете дати грошей за модуль?)
  3. розписуватися будуть, але відповідальність все рівно на керівнику.
  4. 3,14здить) райцентр це десь 15-20 тис, тобто 3-5к абонентів....якщо в нього 1000 абонів... там щось нечисто))) та мережа тоді дивна..тим паче при гпоні не забрати адсл... ще і...мовчу)
  5. то вам не бригадир, а інженер потрібен, хіба що у вас тільки одна бригада тоді так,як може бригадир сам планувати завдання, якщо тим головний оператор по саппорту має займатися...
  6. якби всі так російськомовні міста розмовляли як угорсько-румунсько-польські міста - не було б ніяких проблем з українською мовою))) десь так як крьІмнаш - він вродь татар, але знов же ж домінуюча - російська))) призвичаюйтеся до лагідної українізації...) чи краще каґ дєди - можемпавтаріць? трішечки розстріляти, трішечки в табори, трішечки за Урал? у них гарно вийшло русифікувати за 50 років, шкода що ми не пішли як прибалти, ми ж бо толерантні до братьєв наших старших, до їх язьІка)))
  7. Харків сто років тому теж був на 90% російськомовний? чи Київ був настільки російськомовний? все зміниться, відсоток російськомовних, особливо, якщо то не рідна мова, невпинно зменшується - тому з часом за російську мову ніхто і не згадуватиме в контексті домінуючо-імперської.
  8. а який це білінг немає наразі українського інтерфейсу?)
  9. ну інтернет то послуга)..так що мабудь Сашко треба)
  10. ну це як тепер поділ - хтось бачить плюси і мінуси у Пороху, а хтось бачить суто мінуси.... і кожен в чомусь правий)
  11. хороше порівняння... але там відкладують вихід вже який раз.... тільки зараз починають шарити, що таке популізм))) вийти з ЄС і розвалити країну зза Ірландії)
  12. так цілісність вже порушена))) я про те. чи є сенс то повертати - зрозуміло що потрібно боронити, щоб та гидота далі не йшла, але що робити з тими людьми які у Словянську чи Маріуполі зустрічали з прапорами і квітами москалів як асвабадітєлєй від клятих бандерівців, і далі продовжують голосувати за Бойка?
  13. ніколи не вважав країну єдиною, тому що у нас ментальність різна, завжди був за те щоб москалям віддати ту всю проросійську територію, тому що люди в більшості не зміняться, їх завжди буде тягнути до царя і вони завжди будуть голосувати не стільки як за когось хорошого, а як проти проукраїнського депутата)
  14. взагалі не принципово знати історію міста, якому трохи більше ста років... моєму маленькому рідному місту трішечки більше чим заснуванню Москви))) то ви вже почали поважати українську мову? і не рахуєте її лишньою, мертвою, непотрібною? ....ну тоді й моя думка повинна змінитися.... не переживайте, Воффка прийде то московитську на референдумі (можливо) спробує законодавчо затвердити)
  15. а що не так з малоросом? людина не признає як таку ні українську державність, так і мову, хто вона тоді? русскаґаварящій украінєц?
  16. було цікаво побачитися/поспілкуватися з дядя Рома на останньому УКОЗі... хз як ми так і не пересіклися....він людина приблизно ваших поглядів)
  17. ну я так і написав - як фахового знавця поважаю, а от людину як людину нажаль ні) хоча кожен має свою думку і щодо мови і політики і напрямку і...та будь якого.... хоча моя рідна мова ніяк не українська))) і не мадярська чи румунська, словацька чи польська))) але вуйки вони такі)))
  18. людина совка, хоч і чудовий інженер/технік....але)
  19. Зеленський тільки перед кадировим вибачатися може, бо засцяв... а так йому все рівно перед іншими) якщо його честь типу не задівають я думав тільки я єдиний вуйко))) ан ні, ви всіх з Закарпаття чи і Прикарпаття рахуєте...
  20. Мікроват хоч і старша, можливо поважна людина - але чмошний малорос, українцем важко мені таку людину рахувати..... мою думку щодо московитської мови всі знають... щодо дтп і суто російська мова....навряд таке трапиться, якщо то буде росіянин - не проблема...до більшості адекватних нормально відношуся, але хз, не готовий відповісти...
  21. мене більшість роботи команди пороха влаштовує, так, є багато помилок і провалів..... але я б голосував за Пороха лише зза того, що той інший пиЗЕдюк не цінить українську мову))))
  22. не дивує, чом більшість латентних сєпарів за Зе? ну якщо не Бойко, то Зе...але не Порох...
×
×
  • Створити нове...