Перейти до

yama

Сitizens
  • Всього повідомлень

    195
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

21 Очень хороший

О yama

  • Звание
    Точу Зубы

Посетители профиля

1 647 просмотров профиля
  1. Насправді дивно що на цьому форумі , про це не слова. Я сподівався компетентні припущення від місцевих спеціалістів
  2. yama

    Зимове взуття для монтажників

    я читав що є пластиковий носок - вага менша , жорсткість достатня
  3. Дайте людям готовое решение под ключь из разряда 10 часов вай-фай за Xxxx грн
  4. Asus.xlsx Може допоможу наступним користувачам і дам посилання звідки це взяв ось чого я очікував від цього форуму
  5. Зайшов думав щось нове прочитаю , а тут срач. А Польща ще досі на адсл , правда це малоповерхова забудова , щось на зразок центральної частини Львова. Доречі як там в центрі Львова вже всюди PON доступний ?
  6. Автор теми має вважати що радять корисні речі , але якби все було так настільки погано , як тут розказують то цей форум був би мертвим , бо дописувачі б працювали різноробами на будові і шабашили на ремонтах чи торгували на базарі, а так всі дописувачі комфортно мають свій бізнес і на ікру їм вистачає. Звісно їм ваша варена ковбаса смішна бо вони вже виросли до ікри . А так по суті справи навіть курячими яйцями від своїх курей на базарі торгувати прибутково , але багато хто цурається свій курятник дома в селі і буде розказувати про ФОП санстанцію поліцію податкову , які вас будуть на базарі ще
  7. Підкажіть більшість ONU живиться від 12 Вольт ? Може хтось навіть по фото вгадає яка це ONU i зможе сказати точно 12 Вольт
  8. Дайте будь-ласка приклади роутерів з hotline.ua які мають ширину каналу 160 Мгц від дешевих до дорогих (бо 10 тис грн за роутер для мене перебор ASUS RT-AX88U ASUS GT-AX11000 NETGEAR Nighthawk AX12 TP-Link Archer AX11000 TP-Link Archer AX6000 трошки дорого ) так само підкажіть мінімальний клієнтський пристрій для ширини 160 МГц ? який планшет підтримує 160 МГц ,який смарфон , який ноутбук ? )
  9. є таке. Не можу втриматися щоб не втягнутися у ваш флуд . Направді мені старожилу який ще памятає інтернет із швидкістю 0,5 Мбіт, міг би і ADSL користуватися , але вищі сили вберегли мене від цього . Так ось мені важливо стабільність якісний пінг и " без единого разрьіва" , а швидкість якщо вона стабілна то і 20-30 Мбіт цілком достатньо . Тому в мене все крім планшетів та смарфонів підклчюено витою парою і навіть mac book air 13" через перехідник підключений витою парою , якщо на столі використовується .
  10. у моего провайдера ктор ...блін ... вибачаюсь ... У мого провайдера який тут присутній схема зовсім інша , і вона , ця схема мені подобається, зажени 2000+ грн разово на рахунок отримай додатково 20% бонусу ! досить не погана акція, я вже двічі користувався , раніше правда було близько 10% , то було не дуже вигідно, а зараз 20% ну інфляцію +- перекриває , чуть трошки більше ніж банківський депозит , ІМХО хороша пропозиція, було б 25-30% загнав би більше грошей на рахунок. Але як показує практика на цих же 20-30% і абонплата за цей час виростає .... ну в нуль виходжу.
  11. а якщо клієнти на вміють ві-фі 6 на 2,4 то переваг від цього жодних Чи все-таки будуть ? якщо вірити Alver
  12. просто надо сделать рейтинг топ 10 роутеров ))) и не надо глубокой материи , проблема : производители тот же ТП линк плодят 20-ок почти одинаковьіх роутеров и я как простой обьіватель решительно не понимаю в чем разница между кучей АХ моделей они вводят людей в путаницу : ах10 ах23 ах1500 практически в одну цену Маршрутизатор TP-Link ARCHER AX23 (ARCHER-AX23) vs Маршрутизатор TP-Link ARCHER-AX1500 vs Маршрутизатор TP-Link ARCHER-AX10 что брать ?
  13. добре підкріпіть посиланнями на достойні АХ роутери на алі ? бо я тут починаю подумувати про TP-Link ARCHER AX23 (ARCHER-AX23) , просто в мене знижка на www.itbox.ua - не реклама. То мені якось там вигідніше ніж в Китаї.
×
×
  • Створити нове...