Перейти до

ppv

Сitizens
  • Всього повідомлень

    168
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано ppv

  1. Потрібно було витерти одну мережу, всі абоненти з неї були перенесені в іншу. Але світить що 6 IP зайняті, хоча вона повністю вільна. ID Мережа/CID RВсього IP Використано IP ▾ Вільно IPСервіс 6 172.16.70.0/23 506 6 500 Підкажіть як правильно це підчистити щоб видалити мережу.
  2. Проглянув FAQ і Ubilling Wiki. Зацікавило питання чи є в Ubilling якась реалізація reCAPTCHA, чи потрібно додавати руцями, (для прикладу для форми подачі заявок чи для кабінету користувача)?
  3. ppv

    Не працює примусовий опит OLT

    Ви мене трохи не зрозуміли. Я все озав просто через cron. /etc/crontab. і там все такого типу /usr/local/bin/curl -o /dev/null "http://127.0.0.1/billing/?module=remoteapi&key=ваш_серийник&action=swping" Воно так в мене було зроблено давно і працювало собі, до певного моменту. По статистиці обладнання доречі теж воно не проходило. Тільки коли табун вимкнений. Але для тесту я переробив тільки що oltpoll через ubapi і дійсно, запрацювало навіть з включеним табуном. Значить перекину все на ubapi. Щиро дякую за підказки!
  4. ppv

    Не працює примусовий опит OLT

    Так там все добре, але зробив chmod a+x /bin/ubapi -rwxr-xr-x 1 root wheel 407 Aug 7 2020 ubapi* Але я не використовую обгортку, я робив давно через cron, працювало та й не чіпав. /usr/local/bin/curl -o /dev/null "http://127.0.0.1/billing/?module=remoteapi&key=ваш_серийник&action=oltpoll" Все працює крім oltpoll Але і примусовий опит не працює без табуна працює.
  5. ppv

    Не працює примусовий опит OLT

    Так, опитує, дякую. То виходить воно в мене ще з релізу 1.2.8 почало поганенько працювати після того де багато в ПОНизатор було оновлень.
  6. Доброго дня, не працює примусовий опит OLT. Якщо оновлювати дані для даного ОЛТ то все норм. Була версія білінгу 1.3.3, вчора оновив до 1.3.6 нічого не змінилось. Чи може я щось пропустив в оновленях що треба було доналаштувати? Підкажіть будь ласка, хочу знати на що звернути увагу. Через крон теж не згрібає сигнали, хоча бачу регламенти проходять. Олт BDCOM різного типу. До білінгу давно не дивився, незнаю точно коли проблема появилась.
  7. Та не шукаю, тому дякую що нагадали за реалізацію
  8. Ні ну я звісно попробую, як буде час. Абоненти зрозуміло що попадати будуть на який перший той і тато. Але я так розумію вони дьоргати іп будуть всі з одного пулу абонентам? Мене тільки це цікавило. Чесно кажучи про кастом я трохи забув що він існує , і думав чи буде воно працювати якщо 2 наси окремі з вказуванням на один пул.
  9. Ну за кастомні настройки я знаю, читав але не спробував, мене цікавить зі сторони балансування навантаження на nas.
  10. Цікаво а чи реально, реалізація кучаген, тип підключення pppoe, nas на різних іп. Але якщо брати з одного пулу іп абонентам. Розумію що збочена реалізація але цікаво все ж).
  11. Про POD зрозуміло. А хіба не мала б спрацьовувати тут дісконект (CoA Disconnect + CoA Connect), при зміні іп адреси ? Хоча якщо не спрацьовує значить не має. Ок спробую ще інші варіанти на вихідних.
  12. Вибачаюсь можливо за дурне питання, але трохи не зрозумів що ви маєте на увазі?
  13. ppv

    Реалізація КучаГен с Burst Mikrotik

    А як робите скидання сесії при зміні іп?
  14. Ну поки що ні, ))))). Відому все працює безвідмовно. Але от такі дрібні нюанси є )
  15. КучаГен не розривається сесія на mikrotik при зміні IP адреси абоненту. Тип підключення pppoe. */2 * * * * /bin/ubapi "multigen" - відпрацьовує добре, при зміні тарифу, рахунку все працює. alter.ini MULTIGEN_POD_ON_IP_CHANGE=1 Форум передивлявся, може щось пропустив, чи все так задумано?
  16. ppv

    Реалізація КучаГен с Burst Mikrotik

    Та в мене конкретне питання про Burst Mikrotik, чи є реалізовані в когось макроси чи ні. все інше реалізоване і чудово працює.
  17. Підкажіть будь ласка, є вже реалізація бо в списку макросів не бачу. Може хтось реалізовував?
  18. Скажіть будь ласка, є вже реалізація бо в списку макросів не бачу.
  19. А впринципі вже все зрозуміло, трохи поплутав почерговість статусів. Заюзав CoA Disconnect + CoA Connect
  20. Підкажіть, як правильно витягувати неактивних користувачів з address-list DENY. При налаштуваннях нище при зміні балансу на позитивний сесія не розривається, відповідно користувач не перепідключається з іншими параметрами. Скеруйте в правильному напрямку якщо хтось реалізовував. Білінг тестовий, цікава реалізація.
  21. ppv

    Помилка could not add address list

    Підкажіть як при цих налаштуваннях відбувається розрив або переключення з NOT_ALLOW назад в ALLOW якщо статус сервіс "НІ"? Підняв з ідентичними налаштуваннями тестовий білінг не хоче переключатись з NOT_ALLOW.
  22. З чого ви взяли що не роблю бекапи, бекапи наше все ! Q: А где вообще лежат сведения о начислении абонплаты пользователям? A: Только в /var/log/stargazer.log Почитав вікі, всі питання не актуальні. Все пофіксив
  23. Пропали всі дані з Грошові нарахування у абонентів. Баланс абонентів зберігся, історія платежів збереглась, білінг працює як і працював. Пропали тільки дані з Чорна магія=> Грошові нарахування. у всіх абонентів. Підкажіть будь ласка куди дивитись, з чого почати. реліз 1.2.6 rev 8384. Не було часу поновити. Хоча підозрюю що якимось чином зламався stargazer.log, підозріло мало займає, може бути через це ?
  24. ppv

    Як працює AUTOFREEZE_CASH_LIMIT ?

    Дякую за допомогу, все побігло нормальним ходом.
×
×
  • Створити нове...