Перейти до

Kompmaister

Маглы
  • Всього повідомлень

    9
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

1 Обычный

О Kompmaister

  • Звание
    Пролетал Мимо
  • День народження 19 листопада

Контакты

  • ICQ
    313427999
  • Skype
    kompmaister

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Івано-Франківськ
  • Интересы
    Справна електроніка, здорове харчування і якісна музика

Посетители профиля

492 просмотра профиля
  1. Якщо маєте паяльник або паяльний термофен і грам бажання - можна спробувати познімати трилапі сапресори, що сидять на вході LAN (на доданому малюнку їх двоє, знаходяться одразу праворуч від трансформатора HN16614CG). Вони є своєрідною лінією оборони від грози і можуть піти в "коротке", врятувавши решту пристрою. Якщо запуститься - сапресори міняються на робочі (в т.ч. наприклад з іншого донора), якщо ні - заміна процесора, але це вже інший рівень втручання.
  2. Увага! В зв’язку з певними особливостями Нової Пошти змінено відділення для прийому обладнання на ремонт. Колишнє відділення - №9, поточне відділення - №5 (м. Івано-Франківськ). При помилковому надсиланні обладнання на №9 просимо переадресовувати на №5.
  3. Як вже цитують - якісно, швидко, але дорого. Якщо можу бути корисним і Вам - прошу звертатися, всі контакти в підписі внизу. З повагою Олександр.
  4. Вітаю, якщо б не знайшли десь ближче, ніж Івано-Франківськ - можете звертатися, із радістю допоможу.
  5. Kompmaister

    Как лечится Loco M2.

    Правильно вважаєте, пристрій попереджує про помилки в читанні флеші. Якщо маєте нову флеш - вичитуєте стару програматором та зашиваєте в нову, якщо ні - можете вичитати стару, повністю очистити і записати тим же дампом. Доречно зауважити, що останній варіант - аварійно-тимчасовий і помилка рано чи пізно з’явиться знову.
  6. Вітаю автора теми із таким бажанням, рухаєтеся в правильному напрямку. На жаль, навряд-чи хтось із спеціалістів цієї справи зможе Вам повністю розкрити "усі карти", так як, на жаль, жодної відкритої документації немає, кожен сам досягнув свого рівня вміння методом проб та помилок. Звичайно, форуми дають свої знання, але в порівнянні з отриманим з власного досвіду - це крапля в морі. Відповідно, кожен хороший вчитель дає не готову рибку (відповіді на питання без обмізковування), а вудочку (стимул і спрямування), отже: по-перше бажаю Вам наполегливості і достатньої кількості донорів на почат
  7. Так, в даному випадку повністю. По особистій статистиці на кожну сотню післягрозових антен ревізії із SE2593 попадаються тільки в чверті випадків, все решта - AN207 та подібні. Про ціну повністю згідний, оригінали недешеві, але вже роки три їх не замовляю через банальну недоцільність.
  8. Доброго ранку, власне AN205 та AN207 недоречно заміняти через їх невисоку надійність. Найкраще себе в ремонті зарекомендували їх аналоги від SkyWorks SiGe2593A20 (SE2593A20). При потребі даних компонентів, керуючись правилами розділу, можете перейти за посиланням в моєму підписі знизу.
  9. На жаль, досвіду роботи з оптичними перетворювачами ще не було, весь пріоритет іде на радіообладнання. Якщо є велика кількість обладнання для ремонту - може надіслати або пробний неробочий пристрій для визначення повної ситуації та бюджету або хоча-б докладні фотографії внутрішнього вмісту.
  10. Якісний ремонт обладнання Ubiquiti, Mikrotik та ін. Виконуються усі роботи по ремонту радіообладнання: Ubiquiti: * Nanostation M2, * Nanostation M5, * Nanostation Loco M2, * Nanostation Loco M5, * NanoBridge M2, * NanoBridge M5; * AirGrid M2, * AirGrid M2 HP, * AirGrid M5, * AirGrid M5 HP, * Rocket M2, * Rocket M5 та ін. Mikrotik: * Routerboard: 750, 750G, 750GL, 751 series, 951 series, SXT та ін. Виконуються усі види робіт, а саме: * перепрошивка, * ремонт кіл живлення, * ремонт захисних кіл, * ремонт радіотракту, * заміна процесорів, * корпусні роботи. Ремонт здійснюється оператив
  11. Якщо це - звичайний RB750 (не 750G, 750UP т.д.) - то його серце - звичайна AR7240-AH1A (або ж AR7241-AH1A). Достатньо при таких симптомах замінити цю мікросхему - і RB запрацює як треба. Середня вартість ремонту - 20$, от тільки весь RB750 б/в-шний буде ненабагато більше вартувати. Тобто доцільність ремонту є сумнівною, тим більше якщо треба надсилати роутер службою доставки.
×
×
  • Створити нове...