Перейти до

Sv9zist

Маглы
  • Всього повідомлень

    18
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

23 Очень хороший

О Sv9zist

  • Звание
    Пролетал Мимо

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Paramotor, молодець, можеш собою пишатися, якби тільки чсв зменшити. Але автор, навідміну від твоєї інфоциганщини, все вірно пише, в такій реальності живе 95% населення. p.s. парадокс, що з єдиного адекватного посту з вакансією розвели безглуздий срач
  2. Велика повага за те, що розписали все правдиво, а не так як "ейчари" лапшу на вуха вішають. З/п звісно невелика, але якщо роблять бронь, то для молоді дуже хороший варіант. Кілька разів в місяць звісно бувають напряги, і покопати прийдеться, і в полях вночі кабелі потягати, а так сиди в офісі чаї ганяй та катайся собі по області календарики з ручками роздавай на підприємствах, ну і стовпчики фарбуй в хорошу погоду. Якщо реально буде змога навчитися варити і міряти, то взагалі круто.
  3. Ну так тоді у вас крутий провайдер. Нахаляву підключив другу квартиру. Якщо ви хочете стабільний інет, то скажіть провайдеру нехай підключить вас окремо. Якщо дозволяють техумови,найпростіше поставити дільник 1:2 на горищі і завести звідти оптику до вас в квартиру, або ще краще кинути з їхнього боксу нову оптику до вас. Але мабуть у них немає технічної можливості так зробити, бо вас би підключили окремо і не втрачали б свої кошти. Тоді знайдіть людину яка вам заведе існуючу оптику до вас в квартиру,поставите ONU у себе, а сусіда підключите зі свого роутеру.
  4. Я тільки не дуже розумію, це сам провайдер вас так підключив? І бере гроші з двох квартир? Якщо так, то браво поовайдеру, стриже з абонів красиво, за одне підключення дві абонплати) Я просто схожий колгоз робив з другою метою, щоб дві квартири економили і платили за одне підключення, а тут навпаки сам провайдер посадив двох хом'ячків на одну онушку і отримує подвійну абонплату)
  5. Очевидно,що в один порт 2 кабелі не включиш. Тут скоріше всього зколхозили такий варіант: 1 квартира підключена до онушки вітухою 4 парною. 2 пари взяли на підключення ONU - WAN роутера, а інші 2 пари втикнули в LAN і повернули цей лінк на горище. Ну і потім через перехідник новий кабель кинули в другу квартиру на другий роутер.
  6. А де на фото 2 роутери? Я бачу тільки один. Ахаха, чи ти сприймаєш відображеня роутеру на столі за другий роутер? Ну чувак, не хворій!)
  7. Кабель біля вашого будинку проклав підрядник Укртелекому. І такі обіцянки про "скоро і вас підключем" і т.д. вішаються підрядниками на вуха таких бабусь завжди і скрізь. Ваша основна проблема,те що ви взагалі зв'язалися з Укртелекомом. Не звинувачуйте і не гнівайтеся на менеджерів, техпідтримку, вони заручники ситуації. Укртелеком зараз дуже неефективна та нелогічна структура, якій необхідні кардинальні реформи. Тому рекомендую вам зберегти свої нерви та сили, просто відмовитися від їхніх послуг та знайти іншого провайдера.
  8. Sv9zist

    Автоматичская работа

    Перспективная веточка
  9. Ору, написал ноль информации для людей да и еще номер телефона с ошибкой указал 😂
  10. Ну 3-4 таких боксов действительно маловато,для человека который 3 года варит.Проблему в вашем случае с з/п ставкой можно решить простым разговором по душам, объяснить, что в такие моменты когда поджимают сроки, нужно постараться работать быстрее. Пообещать какую-то премию. Хотя согласен с мнением, что любую работу можно сделать: качественно, быстро и недорого. Только из этих трех пунктов выберите только 2. Кстати, вы подрядчик или провайдер?
  11. Цікаво, що повинен робити ваш зварювальник, щоб отримувати 35к гривень зарплати?
×
×
  • Створити нове...