Перейти до

AndryXa

Маглы
  • Всього повідомлень

    19
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О AndryXa

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. цей пост почався рік назад, певно вже є досить модифіковані скрипти.
  2. AndryXa

    статистика stg

    в логах пише: 2005-09-12 06:47:50 Пользователь "_" не найден. Хоча в поля ввожу L: Mat P: 1234 (це для юзера), для адміна таке саме в логах.
  3. AndryXa

    статистика stg

    в мене FAT32, а "Permissions..." тільки на закладці Sharing є.
  4. AndryXa

    статистика stg

    config.php ------- $dir="../var/stargazer/users"; ------- файли php знаходяться C:\Apache\htdocs\stat\ файли юзерів C:\Apache\htdocs\var\stargazer\users\ В віндовсі можна десь права для апача прописувати?
  5. AndryXa

    статистика stg

    скопіювавши всі потрібні файли в віндовс, і підредагувавши конф файл, не можу залогінитись. Де можуть бути проблеми?
  6. Мережа з 20 компутерів. В підключення входить вартість обладнання. Абонплати немає. Інтернет роздається по бажаню клієнтів. Чи може така мережа фунціонувати без проблем з законом?
  7. AndryXa

    Используемый чат в локальной сети

    Зараз використовую Nassi. Де можна скачати IRC сервер?
  8. може хтось вже написав скріпт для бекапу "/var/stargazer/users" ?
  9. AndryXa

    DWL-900AP+

    Чи потрібні якісь ліцензії на DWL-900AP+. І яка потужність передавача в них? Знайомі казали, що потужність передавача менше 100 мВт не потребує реєстрації, це правда??
  10. Швидкість. Було б добре ще добавити в конфігуратор, щоб показувало з якою швидкість сидить в інтернеті користувач, ну щось подібне як в качалках є. А то я чекаю 30 сек, тисну рефреш, різницю байт ділю на 30, і взнаю швидкість. Звичайно 30 може забагато, але непогано щоб його можна було б змінювати в настройках.
  11. AndryXa

    squid+nat

    В таблиці NAT нема chain INPUT. Там тільки PREROUTING, OUTPUT, POSTROUTING.
  12. AndryXa

    squid+nat

    Привіт. Раніше всіх пускав через сквід (бо обмежував по швидкості деяких юзерів). Працював непогано, але одна проблема - сквід дає тільки веб серфінг, тобто всякі донкі, емуле, thebat не працюють. Потім підняв нат, все почало працювати (emule, thebat....). Але знов проблема - коли юзери забирають настройки проксі сервера, то вони валять на всій швидкості. Покашо бачу одни вихід - поставити cbq, але тоді втрачаю класні можливості сквіда (кешуваня - шо зменшує наватнаженя каналу, і можливість завантажувати на повній швидкості сторінки які важать до встановленого числа Кб (напр. до 40
  13. Велике спасибі Slava.
  14. Перечитав багато постів, і щось незнайшов приклада з модемом, тобто eth0 - cервер ppp0 - вихід в інтернет Тут певно настільки все просто, шо я не можу розібратись =) Підкажіть як організувати маскарад. Дякую
  15. AndryXa

    stargazer dead but subsys locked

    :vah: Обана. А дійсно, там був неудачно створений юзер, то я його делетнув, і всьо запрацювало. Гречно дякую.
×
×
  • Створити нове...