Перейти до

Китайские онушки с роутером на два диапазона в одном корпусе

usernews

Рекомендованные сообщения

Дали мені потестити ону+вайфай на чіпсеті Realtek. Інтересна штука. З боку юзера WAN взагалі не налаштовується ніяк, доступно для налаштування тільки те, що стосується LAN та WiFi і тут все працює ок. Зі стандартним проофілем OLT не працює на відміну від простих ONU. Тобто реєструється, OLT його бачить, але параметри не отримує по DHCP і, відповідно, зв'язку в юзера нема. Напевно треба спеціальний профіль крутити якось. Я не є великий спеціаліст по PON, для мене це трохи несподівано. :)

В 10.01.2025 в 15:54, Baneff сказав:

Дали мені потестити ону+вайфай на чіпсеті Realtek. Інтересна штука. З боку юзера WAN взагалі не налаштовується ніяк, доступно для налаштування тільки те, що стосується LAN та WiFi і тут все працює ок. Зі стандартним проофілем OLT не працює на відміну від простих ONU. Тобто реєструється, OLT його бачить, але параметри не отримує по DHCP і, відповідно, зв'язку в юзера нема. Напевно треба спеціальний профіль крутити якось. Я не є великий спеціаліст по PON, для мене це трохи несподівано. :)

Розібрався. Все налаштовується, все працює прекрасно. Зауважень нема. Не перегрівається, не висне, просто тупо працює вже декілька днів. На мобілі 700мбіт спідтест показує за стіною. Ну це зрозуміло бо це AX3000. Мій домашній роутер AS1200 тільки 300мбіт давав. Чекаю коли зависне, бо казали ж, що гріються і виснуть. Єдине, що незрозуміло - навіщо там USB порт, він ніде не описаний.542959869_.thumb.png.fc544ad5175b1336de3480165baf93bb.png

3 минуты назад, DICTATOR1 сказав:

ТЫ ШО УЖЭ ПРОЦЭНТ С ПРОДАЖ КИТАЙСКОГО ГИВНА ПОЛУЧАЕШ?

Ні, не платять, гади. Тільки обіцяють.

11 часов назад, Baneff сказал:

Єдине, що незрозуміло - навіщо там USB порт, він ніде не описаний.

встроми туди щось )) 

9 часов назад, tkapluk сказав:

встроми туди щось )) 

Ну це очевидно! Встромляв флешку - загорілася лампочка. Більше ніякої реакції. Що ще пропонуєте встромити?

17 минут назад, Baneff сказав:

Ну це очевидно! Встромляв флешку - загорілася лампочка. Більше ніякої реакції. Що ще пропонуєте встромити?

Мобілку. Може зарядить її.

1 час назад, Emelie сказав:

Мобілку. Може зарядить її.

Теоретично можна, але там БЖ розрахований тільки на сам роутер. Якщо ще заряджати, то дуже повільно напевно буде. Ну як варіант...

В 10.01.2025 в 11:56, Emelie сказал:

Абонент сам по себе ходячий геморой. И без wifi роутера заебет.

Навіщо йому давати ще один повід ? Навіть якщо ви йому продасте хороший роутер з WiFi6 на 5ГГц ви всеодно будете винними бо в дальному кутку його сортіра на другому поверсі він погано ловить, а значить ви впарили йому гівно, нажидлися на ньому  і повинні негайно і безкоштовно замінити. 

• Like 1
11 часов назад, Чучундра сказав:

Навіщо йому давати ще один повід ? Навіть якщо ви йому продасте хороший роутер з WiFi6 на 5ГГц ви всеодно будете винними бо в дальному кутку його сортіра на другому поверсі він погано ловить, а значить ви впарили йому гівно, нажидлися на ньому  і повинні негайно і безкоштовно замінити. 

З юзерами взагалі краще ніяких справ не мати, спокійніше жити буде. Нехай інші паряться і вислуховують.

А якщо серйозно, то в кожній спільноті є дрібний відсоток неадекватів, в тому числі й серед юзерів. Не варто перебільшувати їх значення і вплив.

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

Немає користувачів, що переглядають цю сторінку.

• Схожий контент

• Від GekaPeka
      Ruijie Reyee RG-RAP2200 новая, цена 3600 грн
    • Від tkachik
      Продам
      БУ Tl-wr740n.
      Стан на 4. 
      Роутери прошиті російськомовною прошивкою.
      ціна роутера без бп - 230 грн
      З бп - 260 грн
      Є знижка на опт
    • Від GekaPeka
      MikroTik PowerBox Pro (RB960PGS-PB), новый, в упаковке. Цена: 2800 грн.
    • Від Inna13
      Наша компанія має стаж роботи понад 15 років. У нас є дві форми оплати з ПДВ та ФОП, гарантія на товар. Займаємось продажем різного Wi-Fi обладнання: роутери, точки доступу, WI-FI антени. 
    • Від tarantul13
      Продається маршрутизатор Juniper MX80 зі всіма ліцензіями. Працював в датацентрі. Замінився на інше обладнання. Все робоче - перевірено.
      Додаткові питання - пишіть. Можливо по перерахунку.
  • Створити нове...