Перейти до

Редактор ВОЛЗ free

dead

Рекомендованные сообщения

Пройшло майже 5 років як я випустив редактор ВОЛЗ. І накінець він окупився) Тепер я, щоб не пропадати добру, вирішив зробити його опенсорсним! Тримайте:

https://github.com/ef-end-y/freeoptic

Описан запуск в докері, всього 3 команди і все працює з коробки. Звичайно, ви можете налаштувати собі сервачок - команд там мінумім, можете подивитися в докерфайлі

Обмежань немає. Це повноцінний редактор, який я продавав за XXXX$. Там дуже багато фіч, навіть я не всі пам'ятаю. Я видалив всього одну фічу: експорт-імпорт схеми у json - це зовсім неважлива і маленька фіча, бо у вас є доступ до вашої же бази. Да. Ніяких шпіонських фіч. Все на вашому сервері. Опенсорс - можете змінювати і дороблювати. Написано на perl і можна сказани, що на основі фреймворку мого білінгу NoDeny. Я максимально вичистив все зайве, але веб-двигун залишився. Так що, звичайно у деяких може бути нерозуміння того, чому 15 років.

Фічу експорту-імпорту видалив щоб формально я міг продати версію, яка хоч чимось відрізняється він фрі) Я вхерачив в цей проєкт значну частину життя і маю право іноді отримувати за нього гроші.

Щоб нагодати, що може проєк, викладую відос, який озвучила моя дружина. Це давній відос, після нього з'явилося багато фіч

• Like 5
  • Thanks 3

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Зараз на сторінці   2 користувачі

• Схожий контент

• Від Master_key
      Чем шире комплект тем лучше, бюджет 500-700 баксов. 25ти летние сумимото и.т.д., лучше не будем рисковать. Китай так же подходит.
      ПИсать в ПМ.
    • Від orko19991
      Ціна 60$ по курсу на день оплати..

• Від manaher
      Продам новые и б.у.(проверенные) СФП модули:

1)SC 1.25gb 3км - 125грн/шт (250грн/пара) есть 60 пар
                                                                                                    (производ.разные)
                       20км-175грн/шт  (350грн/пара) есть 8пар   

2)SC 155mb 20км - 120грн/шт (240грн/пара) есть 3пары  (Foxgate новые)

• Від sealan
      Продам девайс в котором совмещен терминал ONU и роутер WiFi

цена 44$   (098)41-888-51
      (099)41-888-51
      Юрий
    • Від Garik
      Продам жесткий диск Samsung MCBQE32GEMPP-01A 32Gb 1.8

Интерфейс IDE (PATA) ZIF

Форм-фактор: 1.8 дюйм

Емкость: 32 Гб

Цена: 40 у.е.

• Створити нове...