Jump to content

Веревкоход

Recommended Posts

Сдам в аренду веревкоход. Сутки - 50грн.

Прекрасно ездит по стальной проволоке диаметром 2-3мм.

Выполню монтаж сети любой сложности.

Сдам в аренду веревкоход. Сутки - 50грн.

Прекрасно ездит по стальной проволоке диаметром 2-3мм.

Выполню монтаж сети любой сложности.

О!

Оставь аську или телефон. ;)

Также интересен воздухолёт ...для труднодоступных мест

Как ты себе это представляеш. Все варианты которые я расматривал слишком стремные. ;)

Как ты себе это представляеш. Все варианты которые я расматривал слишком стремные. ;)

Например, Вжик из Чип&Дейла ;))

Все вопросы в аську 240969647. город Днепропетровск. Испытывалась на стальном канате 3мм. Продам - 70$.

В течении недели должен быть в Днепре. Покажешь в действии? ;)

Также интересен воздухолёт ;) ...для труднодоступных мест

Робин-Гуд в помощь :loop:

Даете Робина в аренду? ;)))

Жарти жартами, але сам бачив, як за допомогою рогатки перекидували між 2ма 9типоверхівками дратву, прив`язану до якоїсь залізяки (до якої знизу небачив). Відстань між домами була метрів 50+-.

Головне в такій справі не попасти в колегу на іншому будинку, чи у вікно якоїсь бабки. Що страшніше не знаю :loop:

Жарти жартами, але сам бачив, як за допомогою рогатки перекидували між 2ма 9типоверхівками дратву, прив`язану до якоїсь залізяки (до якої знизу небачив). Відстань між домами була метрів 50+-.

Головне в такій справі не попасти в колегу на іншому будинку, чи у вікно якоїсь бабки. Що страшніше не знаю :loop:

В нас теж цікава хохма була ;)

по радіодротах вирішили спускати кабель з одного будинку на інший нижчий

Застрягало раз 20, витратили години три

В нас теж цікава хохма була ;)

по радіодротах вирішили спускати кабель з одного будинку на інший нижчий

Застрягало раз 20, витратили години три

Досить поширений спосіб, тільки, щоб перепад висот був >=30 градусів, і щоб скруток на первинних дротах небуло + масивний груз.

Есть приспособа мона до 200м провешивать сразу если надо пишите подскажу де купить!!!!!!!!!!!!!

Есть приспособа мона до 200м провешивать сразу если надо пишите подскажу де купить!!!!!!!!!!!!!

Що за приблуда? Принцип дії? Скільки коштує?

Як кажуть: "фото в студію"

Звичайна рушниця для підводного полювання (не зовсім звичайна) в якості рушійної сили використовуєтся ститнений газ (кисень). Перевиряли цю штуку вчора якщо нема сильного вітру прицільно можліва десь 220 м перекинути.

Використовуєтся звичайний кивларовий реп діаметром десь 2-3 мм він витримує навонтаження десь 100кг. Все це гарно алеж ця рушниця коштує приблізно 1500уе :00:

Звичайна рушниця для підводного полювання (не зовсім звичайна) в якості рушійної сили використовуєтся ститнений газ (кисень). Перевиряли цю штуку вчора якщо нема сильного вітру прицільно можліва десь 220 м перекинути.

Використовуєтся звичайний кивларовий реп діаметром десь 2-3 мм він витримує навонтаження десь 100кг. Все це гарно алеж ця рушниця коштує приблізно 1500уе :00:

;)=) За таку ціну я сам по дротах на іншу кришу перелізу =:-/ шутка юмора.

Ги, а як ловити (приймати) постріл такої рушниці на сусідній криші, якщо відстань до неї скажімо 70 метрів? Я б на таке не підписався :-0

Та й зовидить мене наша "доблесна" миліція із таким девайсом... довго буду їм пояснювати, що я не верблюд.

Це рушніця для подводного полювання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loop:

Коли випробували на даху куди требо було сртіляти поклали дошку тому що покрівля бу з шифера і все чудово стріла влучила точно!!!!!!

Перед созданием темы или сообщения настоятельно рекомендуем ознакомиться с правилами раздела Торговля.
Правила раздела Торговля.
Для удобства был создан раздел оборудования на сайте.