Перейти к содержимому

Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

Сдам в аренду веревкоход. Сутки - 50грн.

Прекрасно ездит по стальной проволоке диаметром 2-3мм.

Выполню монтаж сети любой сложности.

Опубликовано:
Сдам в аренду веревкоход. Сутки - 50грн.

Прекрасно ездит по стальной проволоке диаметром 2-3мм.

Выполню монтаж сети любой сложности.

О!

Оставь аську или телефон. ;)

Опубликовано:

Также интересен воздухолёт ...для труднодоступных мест

Как ты себе это представляеш. Все варианты которые я расматривал слишком стремные. ;)

Опубликовано:
Как ты себе это представляеш. Все варианты которые я расматривал слишком стремные. ;)

Например, Вжик из Чип&Дейла ;))

Опубликовано:
Все вопросы в аську 240969647. город Днепропетровск. Испытывалась на стальном канате 3мм. Продам - 70$.

В течении недели должен быть в Днепре. Покажешь в действии? ;)

Опубликовано:
Также интересен воздухолёт ;) ...для труднодоступных мест

Робин-Гуд в помощь :loop:

Даете Робина в аренду? ;)))

Опубликовано:
Даете Робина в аренду? ;)))

Нажаль зараз на руках. Є в наявності тренована макака із місцевого цирку :loop:

Опубликовано:
...Є в наявності тренована макака із місцевого цирку :loop:

Платня має бути в бананах? ;)

Опубликовано:

Жарти жартами, але сам бачив, як за допомогою рогатки перекидували між 2ма 9типоверхівками дратву, прив`язану до якоїсь залізяки (до якої знизу небачив). Відстань між домами була метрів 50+-.

Головне в такій справі не попасти в колегу на іншому будинку, чи у вікно якоїсь бабки. Що страшніше не знаю :loop:

Опубликовано:
Жарти жартами, але сам бачив, як за допомогою рогатки перекидували між 2ма 9типоверхівками дратву, прив`язану до якоїсь залізяки (до якої знизу небачив). Відстань між домами була метрів 50+-.

Головне в такій справі не попасти в колегу на іншому будинку, чи у вікно якоїсь бабки. Що страшніше не знаю :loop:

В нас теж цікава хохма була ;)

по радіодротах вирішили спускати кабель з одного будинку на інший нижчий

Застрягало раз 20, витратили години три

Опубликовано:
В нас теж цікава хохма була ;)

по радіодротах вирішили спускати кабель з одного будинку на інший нижчий

Застрягало раз 20, витратили години три

Досить поширений спосіб, тільки, щоб перепад висот був >=30 градусів, і щоб скруток на первинних дротах небуло + масивний груз.

Опубликовано:

Есть приспособа мона до 200м провешивать сразу если надо пишите подскажу де купить!!!!!!!!!!!!!

Опубликовано:
Есть приспособа мона до 200м провешивать сразу если надо пишите подскажу де купить!!!!!!!!!!!!!

Що за приблуда? Принцип дії? Скільки коштує?

Як кажуть: "фото в студію"

Опубликовано:

Звичайна рушниця для підводного полювання (не зовсім звичайна) в якості рушійної сили використовуєтся ститнений газ (кисень). Перевиряли цю штуку вчора якщо нема сильного вітру прицільно можліва десь 220 м перекинути.

Використовуєтся звичайний кивларовий реп діаметром десь 2-3 мм він витримує навонтаження десь 100кг. Все це гарно алеж ця рушниця коштує приблізно 1500уе :00:

Опубликовано:
Звичайна рушниця для підводного полювання (не зовсім звичайна) в якості рушійної сили використовуєтся ститнений газ (кисень). Перевиряли цю штуку вчора якщо нема сильного вітру прицільно можліва десь 220 м перекинути.

Використовуєтся звичайний кивларовий реп діаметром десь 2-3 мм він витримує навонтаження десь 100кг. Все це гарно алеж ця рушниця коштує приблізно 1500уе :00:

;)=) За таку ціну я сам по дротах на іншу кришу перелізу =:-/ шутка юмора.

Ги, а як ловити (приймати) постріл такої рушниці на сусідній криші, якщо відстань до неї скажімо 70 метрів? Я б на таке не підписався :-0

Та й зовидить мене наша "доблесна" миліція із таким девайсом... довго буду їм пояснювати, що я не верблюд.

Опубликовано:

Це рушніця для подводного полювання!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loop:

Коли випробували на даху куди требо було сртіляти поклали дошку тому що покрівля бу з шифера і все чудово стріла влучила точно!!!!!!

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу.
  • Создать...