Перейти до

Камера у ліфті кабіна-машинне віділення

Info789

Рекомендованные сообщения

Напевно десь таку, і вішати над кнопками, щоб точно фейс засвітився.

Доречі хтось підкаже модель камери?

20180116_135157.jpg

20180223_103855.jpg

В 13.03.2018 в 13:54, stunt сказав:

а зачем тогда в камере вай-фай, если и так будет мост?

Expand  

Простите, имелось ввиду "и/или". Не знаю как, но сомневаюсь что "хвост" в камере с вай-фай будет хорошо работать в шахте на протяжении 75 метров, где еще помимо всего идут параллельно другие коммуникации + силовые провода и агрегат (скорей всего на верху шахты мощный моторища...)

На счет вандалов вопрос интересный, но для этого наш форум не подходит :D

Монтировать спец. камеры, где только объектив, понятно что залепят соплями - выследить кто, и как лягушку надуть и пускай сопляет другим местом :lol:

В 13.03.2018 в 14:01, krezalis сказав:

В атачі жгут, з вільних тільки прямі дроти, по них пускати хіба xDSL.

Expand  

Сумніваюсь що все буде працювати так як має. Не зовсім розуміюсь на хДСЛ, але явно не по таких дротах воно працює ;)

Знайдіть камеру яка відповідатиме Вашим вимогам. Якщо є ІР, то спробуйте дві Локо.

Якшо в ліфті є 36 Вольт, підтягуєте проводи до монтування камери - скоріш за все 12 Вольт, ставите перетоворювач 40В -> 24,12,5,3В, берете для камери 12, для Локі по Езернету 24В (у мене звичайні НС М2 працюють від 12 Вольт), а ту Локо що буде стаціонарно - по стандарту, через ПОЄ.

Відредаговано -VaSaK-

Есть практический опыт реализации 8-ми лифтов.

Вешали многожилку Одескабеля к лифтовому шлейфу. Ориентировали заказчика на срок жизни кабель до 3-х лет.

Уже прошло 4 года - все исправно работает.

• Like 1
  В 15.03.2018 в 08:58, Sergik_ сказав:

Вешали многожилку Одескабеля к лифтовому шлейфу.

Expand  

Прикріплювали до джгута чим?: ізострічкою лавсановою, стяжками, кліпсами?

Живили по passive / active poe? Чи від систем ліфта?

Кабель негорючий?

Вносили зміни в документацію ліфта?

В 13.03.2018 в 19:47, -VaSaK- сказав:

Простите, имелось ввиду "и/или". Не знаю как, но сомневаюсь что "хвост" в камере с вай-фай будет хорошо работать в шахте на протяжении 75 метров, где еще помимо всего идут параллельно другие коммуникации + силовые провода и агрегат (скорей всего на верху шахты мощный моторища...)

Expand  

Можна замість хвоста можна підключити таку антенку і змонтувати її на даху кабіни.

В 15.03.2018 в 10:17, holubets сказав:

Можна замість хвоста можна підключити таку антенку і змонтувати її на даху кабіни.

Expand  

Так, але ми забудемо про всі протоколи яки нам пропонує UBNT (AirMAX, MIMO та частоти з CT)  і підключення 300/300 :(

Також великі сумніви що до потужності Wi-Fi у тій камері.

В 15.03.2018 в 09:29, krezalis сказав:

кПрикріплювали до джгута чим?: ізострічкою лавсановою, стяжками, кліпсами?

Живили по passive / active poe? Чи від систем ліфта?

Кабель негорючий?

Вносили зміни в документацію ліфта?

Expand  

Нерозумію! Чому Вас не влаштовуе зробити по "повітрі"?

-100% не горить

-100% не треба вносити зміни в контруктив ліфту

-Живити можна будь чим.

-Не морочитись з прокладкою в шахті.

Зрозуміло, що кабель/оптика це круто сучасно і тд. Але "сервіс" - ОДНА камера, не такий вже й вимогливий до якості/швидкості лінку. Люба камера "супер ультра АшДі 4к буст турбо плюс" навіть не заікнеться про те що "Ві-Фі". 

А якщо ж у Вас "супер ультра АшДі 4к буст турбо плюс", то відповідно і реєстратор на овер 9к ТБ - є капуста, протягнете і новий кабель у шахті, і задекларуєте, і на заводі ОТІС вам виготовлять все необхідне для цього ще самі прикріплять. :lol:

В 13.03.2018 в 16:03, krezalis сказав:

Напевно десь таку, і вішати над кнопками, щоб точно фейс засвітився.

Доречі хтось підкаже модель камери?

Expand  
  В 08.08.2017 в 09:37, Valentinio сказав:

IP видеокамеры Hikvision DS-2CD2542FWD-IS. - 3980 грн

ИК-подстветка
4 Мп.
Разрешение 2688*1520 
Пыле/влагозащищенные
Пишет звук.

Expand  
  • Like 1
  • 1 year later...

думаю ставить камеры в двух лифтах. лифты расположены рядом, но каждый в отдельной шахте, 24 этажа.

думаю ставить два шт. loco m2 в самой шахте и по 1 шт в каждый лифт на днище. Вроде как в кабине есть 220В, но не точно (это со слов лифтеров, но должны точно посмотреть в техн документации). 

Или лучше loco M5 поставить?

• 1 year later...

Також дуже цiкавить данне питання. Чи хтось реально пробував щось передати по WiFi у шахтi лiфта, чи все це тiльки треп? Мене радiсти запевняють, що працювати буде дуже погано: якась там стояча хвиля (я не радiст, не знаю).

В 15.03.2021 в 11:33, Sat_Odessa сказав:

Також дуже цiкавить данне питання. Чи хтось реально пробував щось передати по WiFi у шахтi лiфта, чи все це тiльки треп? Мене радiсти запевняють, що працювати буде дуже погано: якась там стояча хвиля (я не радiст, не знаю).

Expand  

Є кошти і час: провести патчкордовий кабель. Або звичайний. По підвіснику разом з ліфтовиками.

Простіше по часу wifi міст, все працюватиме. Но питання всерівно живлення камери і точки.

Capture.JPG

В 28.10.2016 в 04:41, pavlabor сказав:

Кстати не стоит исключать следующую хотелку - голосовая связь с диспетчером.

Expand  

Реалізував.

Звязок на базі Cisco телефонів у кабіні.

Віддалени включення, виключення, контроль через сигнальний сервер.

Год назад ставил камеру в лифте. 24 этажа, две Локо М5, до сих пор все работает 

В новых лифтах (последние лет 10 точно, а может и больше ) есть розетка 220В на крыше кабины.

Проблем с установкой никаких (при наличии доступа в лифтовую шахту)

Со старыми лифтами сложнее, лифтёр за бутылочку хорошего коньяка может рассказать где взять 220

Відредаговано inet_user
  В 15.03.2021 в 11:33, Sat_Odessa сказав:

Expand  

Залежить від обладнання і софта, наскільки воно вміє керувати потужністю передавача.

Буде працювати і на Uniquiti, і на Mikrotik (nv2), головне потужність понизити.

Якщо в ліфт шурує 220В - ніхто вам не забороняє використовувати Powerline / PLC адаптери.

В 15.03.2021 в 23:26, DVSGROUP сказав:

Якщо в ліфт шурує 220В - ніхто вам не забороняє використовувати Powerline / PLC адаптери.

Expand  

Може рвати, по живленню йдуть конські перешкоди, особливо на релейних ліфтах.

Тестували DSLAM Zyzel SAM1216-22  G.SHDSL.bis на 10 кадрах нормально працювала камера.

В 15.03.2021 в 23:26, DVSGROUP сказав:

Expand  

у  себя в лифте пробовал powerline - не завелся 

В 16.03.2021 в 08:04, krezalis сказав:

Може рвати, по живленню йдуть конські перешкоди, особливо на релейних ліфтах.

Тестували DSLAM Zyzel SAM1216-22  G.SHDSL.bis на 10 кадрах нормально працювала камера.

Expand  

Цитата

Модуль DSLAM SAM1216-22 до шасі Zyxel IES-1000 який на борту має 16 портів SHDSL стандарту G.SHDSL.bis, по мідній парі можна передавати 4.1 мбіти.

Expand  

А що ви хотіли від такого динозавра? Я мав на увазі більш сучасні варіанти PLC, які видають пару сотень мегабіт/сек

https://en.wikipedia.org/wiki/HomePlug#HomePlug_AV2

Якщо лінія дуже зашумлена, але навантаження на іншому кінці невелике - можна його подати через стабілізатор, і вже на виході стабілізатора в сторону ліфта подавати PLC.

Незалежно від варіанту подачі сигналу, я б радив ставити камери по типу Uniview з підтримкою технології ANR + microSD, щоб у випадку випадання кадрів вони на карту писались:

В 18.03.2021 в 07:43, Sat_Odessa сказав:

I наскiльки вистачить SD-катри? Зараз деякi SD-карти вже пiсля 150 циклiв запису вже дохнуть.

Expand  

зачем на карту писать, всё на NVR

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...