Перейти до

DarkSpider

Сitizens
  • Всього повідомлень

    521
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    1

Останнього разу DarkSpider вигравав 5 квітня 2011

Публикации DarkSpider были самыми популярными!

Репутація

36 Очень хороший

О DarkSpider

  • Звание
    Вампиреныш
  • День народження 11.10.81

Контакты

  • Сайт
    http://spider.bsyteam.net
  • ICQ
    166842838
  • Jabber
    WhL.Spider@gmail.com
  • Skype
    WhL.Spider

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

6 476 просмотров профиля
  1. Якщо хочете пораду: не юзайте Scaleway.Якщо нема бекапів, то це торба. Отака ...... малята. Добре що бекапився на інший сервіс. Інакше - просто соррі гайз і до побачення. Після 3го разу - просто виніс все з того сервісу. Юзав всі перелічені в темі сервіси - ніде з таким не стикався.
  2. DarkSpider

    Ретрансляция Online-radio в сеть

    Дякую за небайдужість
  3. На мій особистий погляд - єдине правильне рішення. Так - будуть кіпішувати перший час (нехай оператор виставляє кредит таким руцями). Так -будуть кричати, що це не зручно (просто переконайте (абонів то не багато). Через 6 місяців (так, база трохи більша, народ не шарить взагалі), абоненти в кого стабільно долг на 1 число беруть кредит до 5го. А 5го щей частина з тих дзвонить (або пише в хелпдеск) - продовжити до ЗП. Але воно дійсно потім знижує навантаження на операторів. 90% потім просто кредитують себе самі і або біжуть в каси, або поповнюють онлайн.
  4. DarkSpider

    UFW Ubuntu

    Навскідку /etc/ufw/user.rules -A ufw-user-output -p tcp --sport 161 -j DROP -A ufw-user-input -p tcp --dport 161 -j DROP sudo systemctl restart ufw
  5. Звичайно всі китайфони гов..но за замовченням. Тільки Флагман, тільки хардкор. Iphone X із звонілкой, вайбером і Faceunlock чи як там зветься. Інстаграм ще Повод витратити грошенята раді іміджу. Реально , що вам треба від смарта ? Чого зі всього того нема в СяоМі ?
  6. Я просто показав, що за невеликі гроші - є самодостатні девайси. І до речі, мене повністю влаштовуює мій редмік Флагмани СяоМі - все одно дешевші за флагмани Самса, або Епл. Для камери - має бути фотік, а для подеяких випадків - достатньо. Напевне єдине, чого мені бракує - це NFC (маю сподівання на Mi band 3). У всьому іншому - за невеликі гроші - юзабельні девайси, яки не хочеться викинути, як вище писав KaYot. На кожен товар - буде свій купець. Раз розмітають епли - знач комусь вони потрібні. Нажаль з авто - зовсім не так. Але ми і по
  7. https://gsmarena.com/xiaomi_mi_a1-8776.php Ціна 5.5к грн
  8. Вибач, але не погоджусь. Xiaomi робить девайси, які якщо не на одному рівні, то дуже близько до іменитих флагманів, за 2-3 рази менші кошти. Але таврія навіть близько не конкурент пересічним іноземним авто.
  9. DarkSpider

    4G прийшов

    Я не можу показати те, чого нема . Маєте іншу думку ? Доведіть! Бажано пруфом на сайт того самого ОпСоса в Європі. В Україні анліми - далеко не анліми, бо якщо для Вас обмеження після тарифного ліміту - це анлім, не бачу сенсу взагалі щось казати. Так Ви для себе вирішите - чи достатньо вам мобільного зв'язку, чи ні. Ви ж повністю викидаєте буцім-то провід. То торенти теж викидаєте ? В мене і торент качається і ютуб дитина дивиться, і мені працювати комфортно, і ОТТ в фоні теж. А Вам ? Чи у Вас в сім'ї по черзі всі відпочивають ? Чи може просто ви один ?
  10. DarkSpider

    4G прийшов

    Ось саме з цієї зв'язки і покажіть замір, коли тєлєк щось з нета тягне, і на компі щось дивитесь, а діти в телефонах/планшетах щось роблять. Ось у цей момент і покажіть який у вас пінг і швидкіть кудись не в Україну. А Ви не передьоргуйте. Я не казав, наприклад, що мені телєфон не потрібен. Як і більшості тут, я думаю провод для дома, + мобільний для іншого. Навіщо мені щось доказувати Вам ? Ви ж кажете, що 3G/4G анлім наше все. Ось в Європах відмовляються на користь мобільного, так покажіть нам на яких саме таких привабливих умовах варто це зробити ?
  11. DarkSpider

    4G прийшов

    Ось. Ось саме суть. Я взагалі не розумію, скільки можна годувати троля. 8 сторінок і плюс стільки же у старій темі про 4G. Доволі зрозуміло, що людина була на УТ. З такою якістю можна або застрелитись , або зібрати зло на всіх провідних провайдерів загалом. Він ніколи не юзав ПОН чи нормальний FTTH/B. 1. Викладує заміри швидкості на 3G, але не показує такі ж заміри зі свого роутера, коли вдома вечором (2-3 телефона, планшета і комп) і все ото з одної сімки. В процесі так сказать роботи. Тому що поодинокий замір, то ..... 2. Є прик
  12. DarkSpider

    проблемма TurboSMS

    Таймаут - це не проблема з логіном чи паролем. Це саме неможливість підключення до БД сервіса TurboSMS. Причин може бути декілька серед яких: 1. Проблеми на самому сервісі TurboSMS 2. Проблеми з доступом типу фаєра, наприклад. 3. Проблема з конфігом (може ви вказали завідомо невірні данні, щодо TurboSMS) 4. На сервісі Ви вказали, що доступ можливий з одного IP, а Ви намагаєтесь з іншого 5. 6. Ну і в такому дусі.
  13. DarkSpider

    проблемма TurboSMS

    Я думаю, що помилка сама говорить, що вийшов таймаут. Тобто нема з'єднання з БД TurboSMS. Чого ? Вже інше питання.
×
×
  • Створити нове...