Перейти до

nightfly

Сitizens
  • Всього повідомлень

    5 302
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    142

Останнього разу nightfly вигравав 11 липня

Публикации nightfly были самыми популярными!

Репутація

1 225 Очень хороший

О nightfly

  • Звание
    Бог

Контакты

  • Сайт
    http://ubilling.net.ua

Информация

  • Город
    wild west

Посетители профиля

25 868 просмотров профиля
  1. Немає за що, звертайтесь. Виглядає ніби працює:
  2. Ааа... так це взагалі інший модуль. Можете тестувати - Ubilling CURRENT 1.4.7 rev 9133
  3. Змушений був перевірити. Доповідаю: ви мене найобуєте, все працює, доволі безмовно правда. Виправлю в релізі 1.4.7
  4. От рівно отак як описано - воно і працює. Тупо не дає руками поставити кредит, базовим модулем редагування кредиту, більший за значенням ніж STRICT_CREDIT_LIMIT. Нафіга це потрібно? Не запитуйте, не знаю. Це якась дуже древня механіка, явно навколо готівки чи типу того.
  5. nightfly

    PONizer on Gcom GL5610

    Just create any equipment model with substring "ONU" in "model field" at equipment models directory. Something like that: http://demo.ubilling.net.ua:9999/billing/?module=switchmodels&edit=5 The ONUMODELS_FILTER alter.ini option is responsible for this behavior by default.
  6. nightfly

    Релізи Ubilling 2024

    Ubilling 1.4.6 rev 9124 Bronze Head of Shame Зміни в структурі БД. userstats.ini: кілька нових, необов'язкових опцій WA_*, що керують поведінкою та виглядом веб-застосунку. Облік зарплат: сторінка друку табелів обліку робочого часу тепер відкривається в новій вкладці. Модуль “Контроль швидкості”: в наслідок рефакторингу став трішки притомнішим. Модуль Реєстрація ONU на ZTE/Huawei OLT: додано підтримку ZTE C600. Додано підтримку карт GFGN, GFCH, GFBT, A01GFBT. Спасибі @misterromanbush Модуль Заявки на підключення: виправлено відсутність адреси при створенні
  7. Щось на кшталт DELETE FROM `nethosts` WHERE `netid`='6';
  8. nightfly

    Релізи Ubilling 2024

    Ubilling 1.4.5 rev 9098 Man-Absorbing Phone Зміни в структурі БД. alter.ini: нова опція ONUAUTO_CONFIG_DLP, що керує функціоналом вимкнення LAN-порту на ONU. alter.ini: нова опція ONUAUTO_CONFIG_ELP, що керує функціоналом ввімкнення LAN-порту на ONU. alter.ini: нова опція OPHANIM_DIMENSIONS, що дозволяє встановлювати особливі пропорції генерації графіків OphanimFlow. alter.ini: нова опція CUD_ONLY_TAGID, що встановлює ID користувацького тегу для обробки “наакопичувальними знижками”. userstats.ini: нова необов'язкова опція XMLAGENT_DEBUG_ON, що вмикає дебаг
  9. Немає за що, звертайтесь.
  10. Ну подивіться на нього в топ-і. Якщо влаштовує - значить ок. Маєте інший netflow сенсор? Да без проблем, не забороняється Що це буде - якась циска, жун, фпроб чи а10, взагалі без різниці. Головне аби сенсорили тільки до NAT-у.
  11. 1. Викинути bandwidthd і забути як про страшний сон. 2. Використовувати OphanimFlow. P.S. заодно можна на 100% позбутись навантаження від модулю cap_nf.
  12. nightfly

    ubinstaller for freebsd 11.xx

    Якраз сів писати гайд про те, як теоретично(!), ви можете накотити на оцю свою некро-установку, якщо вона таки нормально відбулась якимось чином, чисті дампи які йдуть в комплекті, але чомусь в голову мені не прийшло, що якась там база в вас вже була
  13. nightfly

    ubinstaller for freebsd 11.xx

    Скоріш за все база не розвернулась, можливо повністю. Підтримку 11.2, 12.0, 12.1 ітд було вирізано десь в районі релізів 1.2.8-1.2.9 на момент їх тотального EoL. Вже в 1.3.0 було повністю замінено механіку розгортання БД: всі дампи переїхали в окрему директорію дистрибутиву і почали послідовно накладатись з неї якось хоч трохи осмислено. Раніше це було реалізовано максимально нелюдським методом: 1. запускався старгейзер 2. він розгортав свою базу як там йому хотілось 3. тушився старгейзер 4. накладався хотфікс привілеїв адміністратора старгейзера за замовчуванням 5.
  14. https://github.com/nightflyza/UBinstaller/blob/master/UBinstaller.sh#L207 Більше запитань викликає інше, але то таке.
  15. nightfly

    ubinstaller for freebsd 11.xx

    UPD Порився в себе, з самого старого, що є в наявності, виявились тільки пакунки від UBinstaller для 11.1 amd64. Тепер доступні тут.
×
×
  • Створити нове...