Перейти до

scandriy

Маглы
  • Всього повідомлень

    44
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

-1 Плохой

О scandriy

  • Звание
    Пролетал Мимо
  1. scandriy

    Продам Alcatel-Lucent OS6850-U24X

    а маєте кабель від БЖ до свіча (так щоб БЖ не стикувався зі свічем)??
  2. До представника трініті: є такий девайс (world vision t62m) сталкера в ньому нема можливо маєте прошивку під нього з сталкером?
  3. scandriy

    Ремонт AFS-48

    +380734880509 astratel
  4. Хтось пояснить, чого так всі гонять на це трініті? Моя думка - якщо я не співпрацюю з ними, то мені поприкран їхня діяльність, якщо це не шкодить моїм інтересам, а якщо щось не законно, то це компетентність відповідних органів. І зробивши певні висновки, я можу припустити, що "борці за справедливість" просто ганяють по своїх мережах мультикаст і їх злить, що тут прийшов такий фраєр з ОТТ і за пів пиріжка, не напрягаючись, дає свою послугу ) Будьте добрішими!))
  5. scandriy

    BDCOM P3310B и снова отвал PON портов

    в нас є такий олт, що один пон спочатку відвалювався і після ребуту вставав, а потім взагалі здох) на ремонт не давали тому не вияснили в чому трабл, хоча інші три інтерфейса працюють Наш висновок - щось фізично здохло (не кондюки ) Хоча умови в цього олта були жорсткі: він стояв на дуже пильному горищі, весь замотаний марлею і скочем. SFP дуже грілись
  6. scandriy

    BDCOM P3310B и снова отвал PON портов

    а просто shutdown і потім no shutdown не помагає? ще варіант SFP попробувати поміняти. Була подібна історія коли онушка (alistar) на вітці, після подачі електрики, починала світити таяк мєдік. Ще loopback можливий)
  7. scandriy

    Кольца - Pon epon 3310,epon 3616, 3608 gpon

    Dimkers написав коректну відповідь в сатиричній формі, мені сподобалось - от я його і підтримав. І взагалі якісь Ви злі))
  8. scandriy

    Кольца - Pon epon 3310,epon 3616, 3608 gpon

    Процететирую: Купил авто. Куда лить бензин? Как включить фары, чтоб ездить ночью? Нужно ли идти и получать права, если да - то куда идти? Езжу во дворе - норм, выезжаю на трассу - больше 20 км\ч не едит. МОжет где есть кнопочка, чтоб ехала быстрей, слышал нужно передачи переключать. Кто в курсе - как? навіть нема чого добавити)
  9. scandriy

    анонімайзери та VPN в хлам

    А час Ваш, типу, безплатний? Чи говорити по телефону, власне, і є Ваша оплачувана робота? Мій час не безкоштовний. А це може бути проблемою?)
  10. scandriy

    анонімайзери та VPN в хлам

    Ну з викликом все зрозуміло) Сьогодні зранку був випадок: Абон (по радіо, доїхати до нього 100 грн не вистачить) шарить, що таке ВПН і все таке, вінда каже що нет є, а по суті нету взагалі немає на компі. В результаті - знайшов в процесах прогу, яку ставив для vk.com, вбив і все пішло) Добре що мікротік має torch)) 20 хвилин на телефоні шукали те лайно.
  11. scandriy

    анонімайзери та VPN в хлам

    а технічній частині немає нічого?))) повернусь до попередніх питань: як точно дізнатись що абон дійсно бігає через ВПН?) можливо в людини дійсно щось з лінком до хати?!) а я йому буду втирати за ВПН)
  12. scandriy

    анонімайзери та VPN в хлам

    і дійсно - людям нічого не заборонили по суті відповідальність несуть тільки оператори більшість затихають як мова починає йти про СБУ і указ президента але абон може подзвонити в службу захисту прав споживачів, які в свою чергу потім можуть присилати не приємні листи)) по суті ніхто нічого не докаже але неприємності, які заберуть час та нерви будуть в загальному - для самоствердження булоб цікаво доказувати "розумним" абонам що це дійсно в нього VPN
  13. scandriy

    анонімайзери та VPN в хлам

    ну це ми також проходили... і виклик і указ і про польщу кзали)) але є окремі індивідуми яким вчора було все ок а сьогодні ми скрутили)
  14. Зараз велика проблема в абонентів, які користуються "забороненими" сайтами - скарги на низьку швидкість/якість інтернету. Вже просто до абсурду доходить. Важко доказувати людям що це не наші проблеми... Є варіант: коли абон скаржиться, на NASi tcpdump'ом перевірити (щоб бути впевненим і доказати що він "сам дурак"), тільки потрібно список IPшок безкоштовних сервісів для звірки. Можливо хтось таке подібне робив?)
  15. scandriy

    Самопроизвольная перезагрузка

    В нас таке було, але не залежно від прошивки... скоріш за все питання стояло в живленні. два рази знімали і ставили його назад, кожен раз міняли упс третій раз його поставили і працює
×
×
  • Створити нове...