Перейти до

DIZELSAURON

Маглы
  • Всього повідомлень

    9
  • Приєднався

  • Останній візит

Репутація

0 Обычный

О DIZELSAURON

  • Звание
    Пролетал Мимо
  • День народження 25.11.84

Информация

  • Пол
    Мужчина

Посетители профиля

428 просмотров профиля
  1. Оновив до останньої версії прошивкою що вище в темі. Проблему вирішив ресетом голови. Пароль і логін виявляється підійшов в такій комбінації: admin Xpon@Olt9417# Помилка про петлю пропала. Напевно то був глюк самої олт.
  2. Справа у тому що це не одна онушка. Це міняється як по онушках так і по портах. Можливо є ще які варіанти. Клієнти з’єднуються по DHCP, тобто мак кожного роутера привязаний до IP.
  3. ONU Port Loopback PON 0/4 ONU 46 00:55:B1:1E:9A:0F eth 1 eth_port_loopback raised event Чи можете описати таку проблему, можливо хтось з таким стикався. Я зі свого боку витягував по черзі всі 4 патчкорди з кожної сфп. Проблема не пропала. Можливо якась сфп глючить?
  4. Де можна скачати версії прошивок? І що може означати таке: ONU Port Loopback PON 0/4 ONU 46 00:55:B1:1E:9A:0F eth 1 eth_port_loopback raised event
  5. Хто оновив цією версією V2.03.69R? Наразі в мене працює на V2.03.53R.
  6. Оновив недавно до версії V2.03.31 - працює нормально. Зауважив що завантаження CPU стало 27% а було 58%. Час реєстрації ону 6 секунд приблизно. Працює правда в режимі "брідж" тому якихось інших налаштувань не використовую (поставив IP і все). Також кожну ону можна підписати хто є її власником але після перезавантаження всі підписи пропадали.
  7. DIZELSAURON

    OLT SPECTRA P222E Кто сталкивался?

    Може хтось знає що в середині : процесор і т.д.... Завантаження CPU ~ 50%-60% - так у всіх чи так має бути? (2-ох портова OLT)
  8. DIZELSAURON

    OLT SPECTRA P222E Кто сталкивался?

    Купив сам на свій страх і ризик. Є веб інтерфейс, вже двічі прошивав свіжими прошивками (https://www.dropbox.com/sh/iemrlykkvf35gis/AACRFpfTxlui7QQppv1nBQHKa?dl=0) Все що потрібно від голови це робота в режимі "брідж". 1 раз було незрозуміле зависання і то через нестабільне живлення. Наразі нарікань немає, хоча зрозуміло що продукт свіжий. Хотілося б знати що в середині.
×
×
  • Створити нове...