Перейти до

FOP_Osypenko

Сitizens
  • Всього повідомлень

    351
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    3

Останнього разу FOP_Osypenko вигравав 11 листопада 2021

Публикации FOP_Osypenko были самыми популярными!

Репутація

38 Очень хороший

1 стежить

О FOP_Osypenko

  • Звание
    Оборотень
  • День народження 11.02.80

Контакты

  • ICQ
    239658531
  • Skype
    os-oleksandr

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Миргород
  • Интересы
    Лінукс, Мережі, Інтернет, Ремонт комп'ютерів, Розробка сайтів, Хостинг, Сервери.

Посетители профиля

1 303 просмотра профиля
  1. Ну, дууууже «змістовний» коментар! Якраз серйозно вирішує описану мною проблему 😁
  2. Доброго дня, шановні колеги! Вирішив подати звернення до НКРЗІ через некоректну роботу Системи електронної звітності. Цікаво, чи в усіх така фігня твориться в кабінеті користувача СЕЗ? Чи лише оце в мене таке одного? Прокоментуйте, будь ласка.
  3. Я ж не моніторинг маю на увазі. Якщо не прислали рахунка і актів по моніторингу, то звісно що сплачувати не буду. Мова йде про сплату ренти за користування РЧР по наявній Ліцензії.
  4. Шановний, в мене інтернет йде лише на одне село, в якому пару десятків абонентів. Як вважаєте, я сильно «поднял дєнєг» на цій мережі? Зараз витрати на обслуговування мережі значно зросли і ризики також зросли на порядок. То ж який сенс працювати собі в збиток? До того ж зараз податкова не працює, звіти по ренті не приймаються. Моніторинг також не працює, за лютий нічого не присилали. Якщо всі державні органи зупинили свою діяльність, то чому я маю продовжувати сплачувати ту ренту по ліцензії, яка мені вже непотрібна?
  5. Доброго дня. Вирішив спробувати призупинити дію своєї Ліцензії на користування РЧР на період воєнного стану в країні. Подав ось такий запит на НКРЗІ з проханням пояснити процедуру призупинення дії Ліцензії на користування РЧР. Через пару днів отримав ось таку відповідь, де сказано що процедури призупинення дії Ліцензії в них не передбачено і навіть форми заявки не розробили. А ренту платити зобов'язані ми в будь-якому випадку, не зважаючи навіть на війну. Є в тебе можливість працювати чи немає, нікого це не хвилює, як бачимо. Які будуть мірк
  6. Ось ще одні під@ри чиновницькі проводять «моніторинг» тим, хто працює для людей. Таких г@ндонів, як бачимо, вистачає в кожній державній установі!
  7. Я б і радий, але ще не назбирав коштів на зварювальний апарат для оптики 😟
  8. Укрпоштою я так і не отримав відповіді. Але відповідь надійшла в кабінет користувача на порталі Урядовий контактний центр. Ось така відписка!
  9. Немає ще ніякої відповіді поки що. Це ще ж доки дійде Укрпоштою, то хіба в січні отримаю Якщо Вас дістає постійно безкінечними перевірками нахабний співробітник УДЦР, то пропоную висловити ось такий протест! Ставимо в прихованому місці точку і налаштовуємо на ній ось такі параметри. Вписуємо замість SSID свого ворога з УДЦР Тепер в нього буде набагато вища мотивація для стараннішого пошуку незаконного РЕЗ, який до того ж має іменний SSID!
  10. Якщо Вас дістає постійно безкінечними перевірками нахабний співробітник УДЦР, то пропоную висловити ось такий протест! Ставимо в прихованому місці точку і налаштовуємо на ній ось такі параметри. Вписуємо замість SSID свого ворога з УДЦР Тепер в нього буде набагато вища мотивація для стараннішого пошуку незаконного РЕЗ, який до того ж має іменний SSID!
  11. Та вони й радіочастотами не займаються. Я жодного разу не бачив, щоб вони той моніторинг проводили. Гроші тупо здирають з нас за виписування папірців.
  12. Не забудьте заодно повідомити й Ілона Маска. Я його інтернет також краду з супутників. Так що нехай і він приїжджає з перевіркою до мене. Хоч потисну йому руку і ввійду в історію!
  13. Подивився і навіть коментар дописав свій. Про всяк випадок ще й заскрінив, бо напевно ж видалять ті козли. На них же не можна скаржитися, бо НЕДОТОРКАННІ ж! Та давайте ж дочекаємося вже офіційного пояснення від НКРЗІ й УДЦР. Що ж Ви сточите свою маячню так неугомонно. То срати стали, то хтось в них помер, те ще щось 😁
  14. А я то думаю, на когось вони мені схожі ці частотники. Творять самі безпредєл, а інших називають злочинцями. Так от же вони! Весєльчак У і Крис! 😁
  15. Те, що так у всіх, то ще не означає, що воно відповідає закону. Ознайомтеся в діловій мові, які вимоги ставляться до оформлення акту виконаних робіт. Роботи проводяться і далі оформляється акт тією датою, коли проводилися роботи. При цьому оператор чи його представник мають право бути присутніми під час виконання УСІХ робіт по тому моніторингу, оскільки ця послуга надається саме нам і ми її відповідно оплачуємо. Хтось був присутнім хоч раз під час проведення ними моніторингу? Особисто я ні разу не бачив за три роки! Якщо ці роботи виконуються без нашої присутності, то д
×
×
  • Створити нове...