Перейти до

bit

Сitizens
  • Всього повідомлень

    274
  • Приєднався

  • Останній візит

  • Дней в лидерах

    6

Останнього разу bit вигравав 29 листопада 2021

Публикации bit были самыми популярными!

Репутація

57 Очень хороший

О bit

  • Звание
    Точу Зубы

Посетители профиля

4 717 просмотров профиля
  1. bit

    Foxgate S6024-S2L2 reset

    Серія 60хх сильно спрощена. Простіше за все налаштування робити через веб. cli трохи дивний і не cisco лайк. Це майже самий початок поставок недорогих свічів рівня L2 в Україну. Більше ніж розділення портів на Vlan там нема резону чогось шукати. https://bdcom.mega.dp.ua/files/index.php?folder=foxgate Тут можливо є firmware Які стоять задачі, що саме треба від свіча? Ну а взагалі норм свічі. Якщо від них не треба чтогось лишнього, жужжать і працюють... P.S. Є трохи інших свічів. Сучасніших і розумніших. Пишіть, щось знайду.
  2. Краще враховувати те, що провайдер змінить epon на gpon. Це лише питання часу. ОНУ термінали замінять. А якщо у абонента щось нестандартне і своє, то це може стати невеличкою проблемою.
  3. Шукаю бригади для підряда. В основному робота по підключенню абонентів PON Приватний сектор і багатоповерхові дома. Сама мережа вже побудована і розварена. м. Біла Церква +райони. Тарифи прошу запропонувати самостійно бо так ще нікого не наймали. Справлялись самі. Кількість включень 1000+ Пропозиції в приватні повідомлення. Краще в телеграм. https://t.me/romabts
  4. Була думка в Києві будуватись до війни. Не встигли... Південь Київської обл. Нижче Фастова. Скрізь де ми є, PON. В містах і селах навіть 2 та 5ти поверхівки переводимо персонально на оптичне підключення. Знімаємо Л2 (Передаємо AF) Приватний сектор весь. В 9ти і далі поверхових будинках ОНУ перед Л2 і можливість включення кожного користувача персонально. До такої схеми довго йшли і будувались. Але все це не знімає проблеми живлення. ОЛТ всі зарезервовані на 4ри години. Не завжди є можливість дирчати геною перед кожним ОЛТом. Витрати на акуми і генератори уже вилазять
  5. Где найти абона, который даст аккум? Что это за истории? У нас только требуют. Сеть большая. Желающих не встречалось. Очередь на квартира-PONи на месяц вперед.
  6. bit

    Генератор совет

    Генератор не завжди електростанція. Зазвичай в мануалах також є рекомендація по часу безперервної роботи. 4-12 годин. Колотити цілодобово не зовсім нормально. Ну і не перегрівати.
  7. Все ясно. Є декілька запитань. Укртелеком точно ТОВ? Як визначити хмельницький акцент? Як точно по голосу визначити вік 15 років? Ваша вимога знижки 50% стандартна тема? В рибному відділі працює? P.S. У нас також є "правдоруби", які знущаються з техпідтрримки при наявності 5-6 операторів в будинку.
  8. Up. Куплю оптичний кабель з 2 мідними жилами. https://t.me/romabts
  9. Куплю оптичний кабель з 2 мідними жилами. https://t.me/romabts
  10. В чем сложность подавить врагов "что-то-там.UA" в одной точке? Ну это же надежнее и проще!
  11. Як знайдете таких наркоманів, розкажіть навіщо такі витівки. Аж цікаво.
  12. bit

    Провайдер без наводок

    https://www.amazon.com/Audioquest-Vodka-Ethernet-Cable-0-75M/dp/B0073HCWO0 https://www.cnet.com/news/denons-500-ethernet-cable/ За гривну подключение? Сколько метров за диваном оставить на всякий случай?
×
×
  • Створити нове...