romalvov Опубликовано: 2 листопада, 2022 Опубликовано: 2 листопада, 2022 Вельми шановні комради, підкажіть будь ласка як заживити цю плату якщо в материнці немає такого роз'єму.
rtrt Опубліковано: 2 листопада, 2022 Опубліковано: 2 листопада, 2022 (відредаговано) https://prnt.sc/56iceuoxIk3p это один шнурок? Відредаговано 2 листопада, 2022 rtrt
olnet Опубліковано: 2 листопада, 2022 Опубліковано: 2 листопада, 2022 Такого немає? Ймовірно даний кабель порібно підключати лише для використання BT 1
nedoinet Опубліковано: 2 листопада, 2022 Опубліковано: 2 листопада, 2022 (відредаговано) Стопэ хлопцы! Это ж балалайка для ноутбучной вай-вай карты в интерфейс pci-e x1 пк. Питание берется со слота х1. И работает вай-вай через х1. А вот тот кабелек это линии данных usb, через которые работает блютуз. Да-да, вафля работает через интерфейс pci-e, а блютузник если он есть на карте работает через usb. Відредаговано 2 листопада, 2022 nedoinet 1
DVSGROUP Опубліковано: 2 листопада, 2022 Опубліковано: 2 листопада, 2022 Цей шнурок для Bluetooth і підключається він в USB. На деяких материнках ці адаптери НЕ працюють. 1
romalvov Опубліковано: 3 листопада, 2022 Автор Опубліковано: 3 листопада, 2022 Дуже дякую, просто у диспетчері пристроїв карту бачить, але код 10, неможливо запустити, от я і подумав за живлення. Блутуз не потрібен, тому буду рішати проблему з помилкою!
romalvov Опубліковано: 3 листопада, 2022 Автор Опубліковано: 3 листопада, 2022 13 часов назад, DVSGROUP сказал: Цей шнурок для Bluetooth і підключається він в USB. На деяких материнках ці адаптери НЕ працюють. В мене системники dell, я так поняв що це якраз мій варіант про НЕ працюють... Бо вже всі дрова перепробував, і далі той код 10
nedoinet Опубліковано: 3 листопада, 2022 Опубліковано: 3 листопада, 2022 (відредаговано) 48 минут назад, romalvov сказал: В мене системники dell, я так поняв що це якраз мій варіант про НЕ працюють... Бо вже всі дрова перепробував, і далі той код 10 Такая же беда еще бывает когда нет свободных линий pci-e. Не путаем слоты на материнке и линии в чипсете/проце. Відредаговано 3 листопада, 2022 nedoinet
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВхід
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас