Перейти до

olnet

Сitizens
  • Всього повідомлень

    367
  • Приєднався

  • Останній візит

Все, що було написано olnet

  1. В теорії якщо роутер мікротік - можна добавити скрипт який при відсутності пінга для прикладу на 1.1.1.1 буде через телнет потрапляти на термінал ону і перезавантажувати його. На практиці таке не реалізовував.
  2. А для чого ганяти "ганяти бригаду" і "комусь телефонувати", якщо Pon голови уже давно навчилися діагностувати причину не доступності обладнання на стороні клієнта?
  3. olnet

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Ну тобто віддати кошти за пристрій, який не працює ви готові, а купити нормальний роутер замість нього ні? Будь який мікротік вміє в dual wan. В інтернеті велика кількість мануалів. А взагалі вище вірно пишуть - зверніться до провайдера, його співробітники за певну плату все вам налаштують за вашими бажаннями.
  4. olnet

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Для чого вам тобі ону з функцією роутера? Не краще купити хороший роутер з підтримкою Dual Wan і завести туда два провайдера?
  5. olnet

    Picotel xPON ONU PU-X640

    Якщо ваш провайдер порекомендував для ваших цілей саме даний термінал ону, а він в свою чергу не працює відповідно поданому вами провайдеру запиту - варто для вирішення питання звернутися безпосередньо до вашого провайдера, а не на форум.
  6. Это последствия "возьму микротик, так на форуме посоветовали". Микротик нужен только тем кто понимает зачем он им. проверьте что бы интерфейс который смотрит в сторону провайдера не был в бридже с другими интерфейсами.
  7. Хоумнет, Радіонет, Вечір. Вони там найближче за всіх мабуть.
  8. ну так обратитесь к разработчику, думаю за деньги он не откажется доработать под ваши запросы.
  9. https://deps.ua/katalog/ru-abonentskie-terminalyi-onu/alcatel-lucent-i-010g.html#characteristics
  10. olnet

    Huawei 5683t Q-in-Q

    Для примера влан vlan 111 dba-profile add profile-id 2 profile-name "dba-profile_2" type4 max 1000000 ont-srvprofile gpon profile-id 2 profile-name "vlan_test" ont-port pots adaptive eth adaptive port vlan eth 1 translation 111 user-vlan 111 commit quit ont-lineprofile gpon profile-id 2 profile-name "vlan_test" tcont 1 dba-profile-id 2 gem add 1 eth tcont 1 gem mapping 1 1 vlan 111 commit quit vlan 111 smart vlan desc 111 description "vlan_test" port vlan 111 0/2 2 interface gpon 0/0 ont add 0 1 sn-auth "4CAB25
  11. Если мониторинг нужен только на железке, а не строить внешний - то только микротик, на других вендорах можно глянуть только в реальном времени, графики не сохраняет. А так то любой свитч какой удобный для вас. Минус микротика SwOS - отсутствует Cli.
  12. какой функционал от свитча вам нужен?
  13. olnet

    Интернет в Канаде

    Так в гугл шукати не довго
  14. А що там дізнаватись? Дивитесь на індикацію G01LC, якщо індикатор SFP зелений - лінк гігабітний, якщо помаранчевий - лінк 100 Мбіт/с. Але є нюанс, якщо індикатор помаранчевий - потрібно уточняти у УТ, можливо порт гігабітний, але просто зажали в 100 Мбіт чи СФП 100 Мбіт/с.
  15. Я щось не зрозумів, топікстартер вирішив послуги свої на даному форумі продавати?))
  16. olnet

    Dell PowerConnect 6224F 24-Port проброс трафика.

    Так это же практически все свитчи могут, просто тэгом закидываем все влан на нужные порты. Не совсем понятно ТЗ.
  17. olnet

    dd wrt або open wrt

    Для чого тоді альтернативне ПЗ? Нехай на стоці роздає інтернет.
  18. olnet

    dd wrt або open wrt

    S/A1 (процессор: Realtek RTL8196E) - вам сюда курити https://github.com/Alter0ne/rtl8196e. Офіційно openwrt ніби не підтримує RTL8196E. А для чого ці затії з даним хламом? Які його задачі мають бути? Чим той же мікротік не влаштовує?
  19. Нужно было отправить в СЦ ТП-линк, пусть бы там рассказывал что они не правы.
  20. olnet

    Еверест Вінниця

    Потому что в основной части многоэтажек в городе только Эверест Ethernet и Воля Docsis. То есть у них есть сеть в 85-90 % многоэтажек. Еще в многоэтажках есть Датагруп и Винтелепорт, но присутствия на порядок меньше Воли и Эверест. Так исторически сложилось.
  21. так а нам то что отдавать? рашка будет отдавать когда всё закончится. Очень долго отдавать будет.
  22. https://f.ua/statik/files/products/apc/back-ups-cs-500va-russian-bk500-rs_3679.pdf
  23. https://proline.biz.ua/ef6012c-dc-ups-60w Только уточните у них наличие, не было, может уже есть. Может где на олх в перепродаже есть.
  24. А сколько у вас провайдеров в городе? Сколько у каждого из провайдеров агрегационных узлов?
×
×
  • Створити нове...