Перейти до

Рекомендованные сообщения

Опубликовано:

Вітаю всіх!

Професійно займаюсь ремонтом зварювальних апаратів, сколювачів, обладнання MikroTik та Ubiquiti. Маю великий досвід і ґрунтовні знання в ремонті та обслуговуванні вказаного обладнання. Звертайтесь із запитаннями — завжди радий допомогти!

• Like 1
Опубліковано: (відредаговано)

Доброго ранку, такий ремонт буде коштувати 2500-3000 грн. в залежності від конкретного випадку. 
Наприклад:  якщо саме Ваш випадок викликав проблеми з живленням мікросхеми, та згорів тільки "захист" то ціна ремонту буде складати 2000 грн, а якщо вийшла з ладу мікросхема, то дорожче.

Також може бути, що ремонт не буде доцільним, у випадку пошкодження ЦП.

Отже треба діагностувати конкретний випадок.

Дякую.

Відредаговано fitros
Опубліковано:

щось я не побачив там захисту, лініі з сфп ідуть напряму в чіп.

при цьому самі сфп начебто лінк підіймають, ddm info також є, але трафіку 0.

можу відправити, напишіть в приватні куди.

Опубліковано:
38 минут назад, krm-usr сказал:

Мое мнение, что игра не стоит свеч. Работа, детали, доставка и потраченное время будут равны плдс минус сумме рабочего Б/у на вторичке.  Ну и после ремонта с заменой чипа надежность может быть под вопросом.  

Опубліковано:
1 час назад, krm-usr сказал:

зробіть мені support файл будь ласка, одразу все стане зрозуміло. 

Опубліковано:
53 минуты назад, Туйон сказал:

Мое мнение, что игра не стоит свеч. Работа, детали, доставка и потраченное время будут равны плдс минус сумме рабочего Б/у на вторичке.  Ну и после ремонта с заменой чипа надежность может быть под вопросом.  

Не соглашусь.

Кто может уберечь покупателя от "рабочего б\у на вторичке" уже после ремонта , где надежность может быть вод вопросом? Никто.

Ремонт электроники дело тонкое, необходим индивидуальный подход к какждому устройству, тогда надежность после ремонта не будет сомнительной. К тому же не обязательно заказывать новую деталь, всегда есть доноры например.

Опубліковано:

согласен с Туйон, но и Вы отчасти правы. Supout могу сделать, и на днях отправить, однако, не уверен, что он Вам прям сразу все прояснит. может, конечно, ошибаюсь..... просто, то что я смог (не) увидеть, это что на том же длинке или тплинке по линиям сфп+ тх и рх стоят хотя бы конденсаторы, то в этом свиче, линии идут прям в чип. мб кондеры с разъеме сфп спрятаны.... но на плате я их не увидел. может, слепой, хз......

ps:

честно говоря, мне наверно проще отправить свич, чем делать сапаут........поэтому пришлите, куда отправить всетаки в лс.

Опубліковано:

ПРО ШО ВЫ БАЛАКАЕТЭ?

ЯК ШО РИМОНТ ЖЫЛИЗЯКЫ БУДЭ СТОИТЬ ПОЛОВЫНУ НОВОЙ ТО ЯКЫЙ СМЫСЛ РИМОНТИРУВАТЬ?

ТУТ БУВАЕ ШО ИНОГДА КОЛЫ 10 ПРОЦЭНТИВ ПРЫВЫШАЕ ТО УЖЕ МИНЯТЬ ЛУЧЧЭ - ВО ПЕРВЫХ НОВА БУДЭ ЕСЛИ ТАКАЖ И ВО ВТОРЫХ НЫИЗВЕСНО ЩЭ ЯК ОНО БУДЭ РОБЫТЬ ПИСЛЯ РИМОНТА И НЫ ПОЛАМАЕЦЦЯ ЛИ У ДРУГОМ МЕСТЕ

ГОЛОВУ Ж НАДА НА ПЛЫЧЯХ ИМЕТЬ А НЫ ШОПУ

Опубліковано:
В 09.04.2025 в 00:52, krm-usr сказал:

доброго часу,

є CRS326-24G-2S+IN,

sfp+ порти не працюють після DAC кабеля.

скільки буде коштувати ремонт?

не юзайте DAC, модуля и патч

Опубліковано:

Доброго дня! Маємо DVP-765 у ньому пошкодження каретки, механічні поломки робите? По ходу там потрібна заміна.

Опубліковано:
22 минуты назад, wermer сказал:

Доброго дня! Маємо DVP-765 у ньому пошкодження каретки, механічні поломки робите? По ходу там потрібна заміна.

Добрий авжеж зробимо.

Опубліковано:

Доброго часу, CRS326-24G-2S+IN, вибило грозою 1-8 порти, міняли перший чіп не допомогло. можливо треба ще щось. Скільки буде +- коштуватиме?

Опубліковано:
10 минут назад, Sandorik сказал:

Доброго часу, CRS326-24G-2S+IN, вибило грозою 1-8 порти, міняли перший чіп не допомогло. можливо треба ще щось. Скільки буде +- коштуватиме?

Добрий день, приблизно 1800 - 2000 грн. Є донори до нього.

Опубліковано:
24 минуты назад, Sandorik сказал:

куди відправляти

Написав у особисті дані для відправки.

Опубліковано:
23 часа назад, Diter_ua сказал:

а что за OAC скажите? можно?

не применял, не могу сказать, модуля надёжней

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Вхід

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Створити нове...